Spolucestování Evropa

stopem po Evropě – červenec 2015

Markéta

Ahoj,
hledám parťáka nebo parťačku, kdo by měli chut procestovat kus Evropy 🙂 bylo by fajn, kdyby se našel někdo zkušený, já jsem stopař-začátečník 🙂

Zkušenosti čtenářů

Petr

Čus, v druhé polovině července se chystám stopem někam na východ, Ukrajina, Rumunsko? Kdo ví? Možná víc jih? Kdo ví? Kdyžtak se ozvi.

Michal

Ahoj. Klidne bych se přidal. Je mi osobně jedno jesi za teplem nebo zimou by se domluvit. Se atopem uz zkusenosti mam ale nejsem žádnej profik.
Kdyztak se ozvu na mail

Michael

Ahoj. Na jak dlouho to plánuješ ? A přibližné destinace? Měl bych zájem se přidat.

Markéta
Michael:

Ahoj, chtěla bych projet západní evropu, přibližný plán je česko-berlín-hamburk-amsterdam-brusel-paříž-štrasburk-mnichov-česko…ale ráda své plány prizpusobim 🙂 mám na to měsíc – celý červenec

Petr
Markéta:

Jooo, tak to jsem ze hry, tenhle okruh jsem jel minulý rok. Každopádně kdyby někdo měl zájem o východ, nechť se kliďo ozve.

Michael
Petr:

Kdy plánujete Petře cestu ? A na jak dlouho přibližně ?

Petr
Michael:

Even worse, já mám na to vyhrazené pouhé 2 týdny.

Michael
Markéta:

Čekal jsem více času. Měsíc je podle mě strašně málo…

Marek

ahoj,my bychom jeli autem do evropy. odkud jsi? pridala by ses? marek, ostrava, 40

Radka

O prázdninách bych chtěla také zkusit cestovat stopem, jsem začátečník, a tak pokud by se někdo přidal byla bych jen ráda. Cca 2 týdny, jedno kam

Petr
Radka:

ahoj, já chci projet stopem čr, 14 dní, nízkonákladově, celkem jedno kdy, nechceš se přidat? taky jsem nikdy nestopoval

Nikola

Ahooooj!
Já jsem původně plánovala Norsko a tam stopovat, ale nemůžu najít žádného parťáka. Takže pojedu kamkoliv!
Já mohu vyrazit 11.7. a vracet se musím 30.7.
Pojedu kamkoliv!
Jinak je mi 23 a jsem z Prahy.

Michal

Čau, klidně bych se přidal na autostop, ideálně východ (krásná krajina a levno), třeba až k vodě, termínem můžu MAX do 12.7, dejte kdyžtak vědět na email, klidně se k někomu přidám, případně bych sebou měl i jednu holčinu. Já 29, nekuřák, Brno (jinak klidně se přidám i k někomu na LC autem)

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: