Spolucestování Asie/ Australie

stopem po Austrálii (jaro 2013)

Martina

Tak už je to rok, co jsem se z podobné výpravy vrátila a chytá mě to zas:-) Prostopovala jsem cca třetinu Austrálie, a teď bych to ráda vzala do západní a na sever.Plánuju odletět opět teď v listopadu, cestování s báglem se stanem, ešakem atd. Spolucestovatelku už mám, ale jen do května, takže pak ráda uvítám zas nějakou holčinu, co něco vydrží!! Tak pojeďte, zažijete nevídané!! Člověk by nevěřil, co se dá na stopařských výpravách všechno zažít!! Chtivci dobrodruža pište na ne*********@se****.cz

Zkušenosti čtenářů

Honza

ahoj, odpověděl jsem ti na mail 😉

Martina
Honza:

Joo, taky už jsem ti odpověděla:-)Jelikož už mi to pozejtří, ne až popozejtří letí tak to trochu aktualizuju!! Kámoška zůstává se mnou na ten velkej trip déle, takže novou spolucestovatelku hledám až od červa cca na 3-4 týdny. No, zas to tak nehoří, páč cestování samotná má taky své kouzlo, ale přeci jenom se chci pohybovat na severu austrošky, tak bych ty krokodýli lovila možná radši ještě s někym. Myslím jako lovit okem, minule jsem totiž ulovila pouze chabí dva:-( No, a jestli jste někdo momentálně na Zejlandu, také tam poletím, takže případný výběr nových zájemců můžeme provést tam!! Projdou všichni, co jsou větrem, deštěm zocelení a i když jim teče do bot maj stále smysl pro humor:-) No a na těch pár tejdnů to vydržim asi i s klučinou, když nebude furt nevrlej, že má hlad!!

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: