Ahoj všichni,
hledám spolucestovatele/spolucestovatelky, kteří by se mnou někam vyrazili v srpnu 2013. Je mi jedno kam a kdy, vše by záleželo na domluvě 🙂 Jen bych chtěla na chvilku vypnout od každodenních problémů a pročistit si trochu hlavu! Pokud máte zájem, určitě mě kontaktujte! Budu se těšit na vaše zprávy! 🙂
Míša (20)
Ahoj. Pokud máš zájem, o prázdninách chci vyrazit do Baskicka. Jestli ráda cestuješ do neznáma, miluješ jídlo a chtěla by jsi přespávat v kempech (stan), kochat se přírodními krásami a památkami, tak na 14 dní můžeme strávit v okolí Bilbaa u Atlanrského pobřeží. Zatím ahoj
Ahoj, jsem kluk z města co má společenského a cestovního ducha, rád bych vyrazil na nějakou cestu a přitom poznal nový lidi, mravy a místa. To co tu píšete se mi moc libí a srpen je ideální. Je mi 20 let, jsem pro každou srandu a je na mě spolehnutí. Víc si můžeme říct na facebooku nebo mailu 🙂 Pa
Ahoj, chtěla bych jet v srpnu k moři, převážně koupačka, výlety, pařby atd…nejlépe letadlem. Kdyžtak se ozvi na
Ev***@se****.cz
Čau vyrazil by jsi někam k moři?
Ahoj, jsem kluk z města co má společenského a cestovního ducha, rád bych vyrazil na nějakou cestu a přitom poznal nový lidi, mravy a místa. To co tu píšete se mi moc libí a srpen je ideální. Je mi 20 let, jsem pro každou srandu a je na mě spolehnutí. Víc si můžeme říct na facebooku nebo mailu 🙂 Pa
Ahoj ,
v létě chci jet do Lotyšska na cca. 14 dnů. Pokud Tě to zaujalo, ozvi se na
du****@se****.cz
Ahoj, chystám se vyrazit jen tak k moři v srpnuz, nejlépe letadlem, převážně koupačka, výlety, menší pařby, nejlépe Řecko, Itálie, Chorvatsko, Egypt, Bulharsko, cokoliv….kdyžtak se ozvi na
Ev***@se****.cz
Ahoj, já bych taky někam vyrazil. kdyžtak se ozvi a já jsem pro..:)
Ahoj, taky se rád přidám Míšo, jsem z Kolína Vítek (32) a taky pokud nebude co,a bude vplno, tak bych někam vypadl 🙂
tn*****@se****.cz
cokoli kamkoli – třeba i s EVOU k moři, možná by to byla hustá dovolená, složit nějakou partu 🙂
Ahoj Míšo, taktéž bych v srpnu někam vyrazil. Láká mě Itálie nebo Chorvatsko – jsme dva kamarádi a mohli bychom jet autem. Pokud máš zájem, ozvi se
ma***********@se****.cz
Ahoj Míšo, taktéž bych v srpnu někam vyrazil. Láká mě Itálie nebo Chorvatsko – jsme dva kamarádi a mohli bychom jet autem. Pokud máš zájem, ozvi se
ma***********@se****.cz
Ahoj MÍŠO, to co píšeš je fajn, jsem stejného ražení, chtěl bych taky s někým někam vyrazit a je jedno kam, moře , čundry, voda, poznat nový lidi, je mi teda 32,pokud by si se toho nelekla, jak sem si už u mladších zvyk 🙂 (no nezvyk 🙂 ) prej vypadám na 24 🙂 no kdyby jste něco vymysleli, a dáte mi vědět, budu rád a když budu moct, rád se přidám. Vítek z Kolína.
tn*****@se****.cz
Ahoj,
hledám kámošku nebo pár (nejlépe S Morava) co by někam vyrazili k moři s batohem a stanem – nízkonákladově. Představu nemám zatím záleži na domluvě. Čím dřív tím líp 🙂 Dopravu budeme řešit podle země kde se domluvíme. Dají se sehnat i levné letenky na poslední chvíli.
Když tak se ozvěte na mail:
ha****@se****.cz
Chystám se letět na Ibizu. Jsem čerstvě rozvedený, sice to bolí, ale život jde dál. Konec léta se blíží, tak mám v merku odlet 7.9.2013, vše hradím. Chceš letět semnou. Mám rád humor a inteligentní lidi.
Podnikatel z Brna
602707007
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Nové články
Playa del Carmen
Adopce na dálku: past individuální pomoci a prohlubování nerovností
OBZORY jsou za námi a my už se těšíme na další setkání. Tak ahoj zase za rok!
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.