Indie, Srí Lanka, Nepál a Bangladéš

Srí Lanka-únor/březen 2012

Majka

Ahoj všichni. Chtěla bych Vás požádat o rady postřehy doporučení. Chceme se vydat s manželem na vlastní pěst na Srí Lanku.Máme si předem někde zajistit ubytování či se prostě někde dá vždy ubytovat? Je lepší si zajistit ubytování na celou dobu-cca 14dní a vyjíždět po ostrově nebo je lepší se přesouvat? Taky chceme určitě být pár dní u oceánu a koupat. Poradíte kde? Moc děkuji. Můj mail bo********@se****.cz

Zkušenosti čtenářů

Ivana

Ahoj, vždy se dá ubytovat, je to úpnlně ok. Určitě se nevyplatí někde ubytovat a vyjíždět, vzhledem k tomu, že přesuny trvají na Srílance opravdu dlouho.

FV

Ahoj

Doporučuju před výletem , pořiďte si poslední vydání Lonely Planet , anglická verze je vždycky o rok aktuálnější než česká , je to jeden z mála průvodců , kterým se dá opravdu řídit , až se budete chtět někde ubytovat , v kapitolách u jednotlivých míst najdeš seřazeno ubytování od nejlevnějšího po nejdražší , aktuální v té době , kdy tu edici aktualizovali , tzn. tak na 90 % je šance , že se trefíte do toho , co vám bude plně vyhovovat, hlavně nekupujte Marco polo , nebo jiné “ průvodce“ , jsou narozdíl od LP třeba barevné , ale informocí obsahují asi tak 30% co Lonely Planet.
Jinak štastnou cestu , možná se tam potkáme , protože v únoru máme naplánováno skupinka asi cca 5 lidí z Kladenska udělat si tam taky dovolenou. FV

baruse
FV:

zdravim,
my jedem na prelomu leden/unor a jsme taky z kladna 🙂

Šárka

Ahoj,
nechcete někdo jet v lednu na cca. 3 týdny do Srí Lanky?
čajové plantáže, hory, národní parky, moře ….dle domluvy.
sa*******@se****.cz
Mějte se pěkně
Šárka

Petra

Ahoj,
zhruba v polovině února vyrážíme s přítelem na Srí Lanku.
Nemáte někdo dobrý tip, kde koupit výhodně letenky?

PS: pokud máte někdo chuť se přidat budeme rádi 🙂
Petra

Sarka
Petra:

Ahoj,
ja letim 28.1. na mesic. Letenku jsem sehnala pres expedia.com asi za 650 USD. Kontrolovala jsem to ale na Student Agency a ceny jsou srovnatelne.
Jinak pokud se budu v dobe vaseho priletu vyskytovat v okoli, rada se pridam 🙂
Sarka

Petra

Ahoj Šárko,
děkuji za tip. Nakonec přítel sehnal letenku přes kamarádku :-). Na Srí Lanku letíme 15.2.a vracíme se 6.3., třeba se někde potkáme:-)).
Petra

Andrea
Petra:

Ahoj Petro,
už se k vám někdo přidal? Platí ještě vaše nabídka? Můžeš mi prosím napsat na mail, jestli se můžeme domluvit?

díky Andrea

mi*********@se****.cz

Gigi

nechapu proc se nekdo zene pres pul zemekoule aby se potkal s krajanem.

to si muzete dat spicha klidne na vaclavaku 😐

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: