Indie, Srí Lanka, Nepál a Bangladéš

Srí Lanka po…. 5/2019

Šárka

Zdravíme všechny! Právě se vracíme ze SL..byli jsme na ostrově, když se TO stalo..a byl to šok..byli jsme zrovna na výšlapu v Knuckles Range, pohoří poblíž Kandy…info jsme dostali a v průběhu dovolené dostávali od DROZD dobrovolné registrace na webu MZV..
Nicméně jsme byli na východním pobřeží, na jihu i na vysočině.. na sever už nezbyl čas. Celá země se nyní vylidnila – v Trincomalee jsme byli skoro sami.., na silnicích jsou stále bezpečnostní kontroly, ale jinak vládne klid a Srí Lanka je divoká a nádherná….náš průvodce Isuru Niroshan – www.ombralanka.com (je tu dost doporučován) s námi všechno ustál, naši trasu upravil „za pochodu“ a my jsme si jí fakt užili.. nazanevřete na tuto krásnou zemi a podpořte ji svou návštěvou..

Zkušenosti čtenářů

Ivoš

Ahoj Šárko je možné zaslat plán vaší cesty popřípadě cenu za průvodce máme letenku na konec Listopadu iv******@se****.cz předem děkuji

Jaro
Ivoš:

My letíme v půlce října, já po sedmé. Na tuto zemi nemohu zanevřít, je to moje srdcová dáma. A moc mne štve, co jí teroristé způsobili. V r.2010 byly ještě po válce vojenské check pointy, o desest let později jsou zase! Smutnek.

Lucka

ahoj Šárko, naše rodina si Sri Lanku také zamilovala a na Vánoce se tam chystáme již po šesté. Rádi bychom navštívili Knuckler Range…, chtěla bych o této lokalitě získat více infomrací. Bylo by to možné? mohla byste se mi, prosím, ozvat na email. lu****************@ho****.cz.. díky moc. lucka

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: