Našel by se někdo na cestu na Srí Lanku během července-srpna, na pobyt v meditačním centru a procestování buddhistických památek? Mám místního kamaráda, který by nám pomohl centrum sehnat a naplánovat poznávací výlet, mohl by s námi být o víkendech. Odpadla mi spolucestující a radši bych jela s někým než sama.
ahoj,
pokud ještě hledáte … 🙂 tak písněte sa***********@at***.cz
plus, co máte v plánu procestovat?
Ahoj Sarko,
ja by som tam strasne rad. Asi na +/- mesic v obdobi 08-09/12, nez zacnu monzuny. Stale zhanam partaka/partacku. Plan som uz mal, kazdopadne je tam toho spusta co vidiet a navstivit. Miro (z Brna)
Ahoj Kamilo,
na Srí Lanku jsem se chystal už minulý rok, ale nevyšlo to. Rád bych letos. Pokud máš ještě v cestovatelském plánu místo pro jednoho 32-ti letého cestovatele, tak se ozvi 🙂
Béďa
Zdar Bedo,
co tak obdobie konec srpna-zari? Hladam partaka. Priblizny plan vytvorime spolocne, alebo bude vznikat spontanne, ono je to tak stejne najlepsie. Pisni. Miro(28)
Decka, stavte se za nami v Tangalle na pivko a na pokec! Levne ubytko! Vyborny jidlo.
a kde v Tangalle to je? .-)
Pro Lenku…..máte mně tam navařenou už teď !!! :-)))
neboj,za chvili sme tam:)..
Marakollyia, Lagoon Paradise Beach Resort.
A mame levny pokojicky pro backpackery 😉
To potřebuju 😉
Ahoj Lenko, co je to levne? Jak se pohybují ceny GH na JZ pobřeží teď mimo sezonu? Budeme na Sri Lance od 6 do 21.7. Díky Jirka
Jirko u nas v hotelu stoji pokojicek 38$ se snidani a se vsema facilities jako kayaking, beach voleybal, swimming pool, rybareni a nebo muzes se zamestnancema hrat cricket. Akorat jsou trosku slabsi v pravidlech:]
Nebo ti muzu nabidnout pokoj za 25$ se snidani, ale to je klasicky resthouse.
A nebo bydleni v malem domecku u mistnaku za 15$ se snidani ,ale to neni nic svetoveho jen vajicka toast juice a maslo s marmeladou. Pokoje jsou normalni klasika Sri Lankska;]
pak jsou i drazsi luxusni pokoje, ale predpokladam ze jedes low budget.
..jjojo..u čmoudíku budu já:).toast a čaj mi uplne stačí:)..už se Těším!!!
ahoj, my ideme dve baby 22.7. az 5.8., ak by sa chcem niekto pridat
Kamilo, ozvi se mi prosím na email pe***********@se****.cz možná bych tam v tu dobu jela.
Ahoj,ja tam letim 5.8.tak kdybyste nahodou taky tak,muzem jet spolecne:)
Já jedu také s Pampelinou.
..já vím,bezva práce holka:))!!!