Ahoj, plánuji na prázdniny 4-5 týdenní cestu na Srí Lanku a možná i Indii. Hledám spolucestovatele, přidá se někdo. Ozvěte se mi na mail. Díky.
Petra
Ahoj, Srí Lanku doporučuji. Nabízím ti průvodce Lonely Planet Srí Lanka – české vydání 2007 – nejnovější. V perfektním stavu, speciální vazba pro extrémní namáhání… PC 399,-, nyní za 250,-. Předání, Liberec-Praha, nebo na trase, případně zaslání poštou
Ahojda. Pokud jsi ještě neudal toho zmíněného průvodce Sri Lankou, tak tady by jeden zájemce byl. Díky
Ahoj, rada bych se zeptala tech, co jiz na Sri Lance byli – da se tam cestovat klasicky po cesku – batuzkarit se stanem? Samozrejme s obcasnym prespanim v hotylku.. 🙂
Mam na myslim treba jit na tridenni trek, nekde v te vysocine anebo treba mezi cajovymi plantazemi nebo treba po plazich..
Nekde vecer rozbalit stan a rano zase sbalit – nejsou tam nejaky dramaticky problemy s komarama? Co voda, da se pit z kohoutku?
Diky moc za odpovedi!
J.
Ahoj Petro,
plánovala jsem sice navštívit na 5 až 6 týdnů Čínu, ale nemůžu na tak dlouho nikoho sehnat. Takže se asi budu muset přizpůsobit někomu jinému ;-), ale Asii bych chtěla zachovat! Napiš víc o Tvých plánech a třeba se ráda přidám. Volno mám cca od 1. 7. do 13. 8.
Měj se zatím fajn,
Katka (31) vm***@em***.cz
Ahoj, mám podobné choutky se Srí Lankou, akorát čas je pouze srpen nebo září.. Jestli by měl někdo zájem to promyslet a vyrazit se tam nějak nízkonákladově toulat, fotit a podniknout nějaký výšlap.. Cestování na 3-4 týdny (případně jsem i pro jiné místa jako např. Malajsie, Vietnam, Thajsko spojit možné to spojit např. i s lezením na tamnějším vápně)..
Adam (student)