Indie, Srí Lanka, Nepál a Bangladéš

Srí Lanka, Indie – červenec, srpen 2010

petra

Ahoj, plánuji na prázdniny 4-5 týdenní cestu na Srí Lanku a možná i Indii. Hledám spolucestovatele, přidá se někdo. Ozvěte se mi na mail. Díky.
Petra

Zkušenosti čtenářů

Katka

Ahoj Petro,

plánovala jsem sice navštívit na 5 až 6 týdnů Čínu, ale nemůžu na tak dlouho nikoho sehnat. Takže se asi budu muset přizpůsobit někomu jinému ;-), ale Asii bych chtěla zachovat! Napiš víc o Tvých plánech a třeba se ráda přidám. Volno mám cca od 1. 7. do 13. 8.
Měj se zatím fajn,
Katka (31) vm***@em***.cz

Adam
Katka:

Ahoj, mám podobné choutky se Srí Lankou, akorát čas je pouze srpen nebo září.. Jestli by měl někdo zájem to promyslet a vyrazit se tam nějak nízkonákladově toulat, fotit a podniknout nějaký výšlap.. Cestování na 3-4 týdny (případně jsem i pro jiné místa jako např. Malajsie, Vietnam, Thajsko spojit možné to spojit např. i s lezením na tamnějším vápně)..
Adam (student)

dng

Ahoj, Srí Lanku doporučuji. Nabízím ti průvodce Lonely Planet Srí Lanka – české vydání 2007 – nejnovější. V perfektním stavu, speciální vazba pro extrémní namáhání… PC 399,-, nyní za 250,-. Předání, Liberec-Praha, nebo na trase, případně zaslání poštou

Radek
dng:

Ahojda. Pokud jsi ještě neudal toho zmíněného průvodce Sri Lankou, tak tady by jeden zájemce byl. Díky

Jitka

Ahoj, rada bych se zeptala tech, co jiz na Sri Lance byli – da se tam cestovat klasicky po cesku – batuzkarit se stanem? Samozrejme s obcasnym prespanim v hotylku.. 🙂
Mam na myslim treba jit na tridenni trek, nekde v te vysocine anebo treba mezi cajovymi plantazemi nebo treba po plazich..
Nekde vecer rozbalit stan a rano zase sbalit – nejsou tam nejaky dramaticky problemy s komarama? Co voda, da se pit z kohoutku?
Diky moc za odpovedi!
J.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: