Ahoj lidi,
tím to k sobě hledám další holky ve věku 18-22 let na brigádu do Holandska. Týká se to sběru jahod.
Platově se to zdá být super.Má to jen podmínku musíš měřit minimálně 172cm, protože ty jahody se nachází ve výšce.V Holadnsku si budeme muset zapůjčit kola a do práce jezdit na kole, ale myslím si, že to není tak strašné pujčení kola stojí okolo 50 euro.Datum a možnost dopravy bychom se dohodli(auto by bylo fajn, ale není podmínou) tak pokud někdo chce tak se ozvěte 🙂
ještě můj email:
ga****@se****.cz
A co když nebudu mít min.172cm. tak si můžu vzít třeba kamarádku na záda, a na kole taky tak… To jsme šikovné.
holky už mi nepište nikoho jsem nenašla jelikož se podle dalších věcí asi jedná bud o podvod a nebo prilis vysoky poplatek okol 6500kc a to tam nepocitaji jidlo atd ani dopravu atd takze tak nezlobte se na me
ahoj,sme dva kluci 25 a 26 a jedeme koncem měsíce do amsterdamu,chtěli by sme tam najít nejakou práci tak ten sběr pro začátek by byl dobrej.jestli ti nevadí dva kluci,tak napiš,auto máme.s pozdravem Milan
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Nové články
Playa del Carmen
Adopce na dálku: past individuální pomoci a prohlubování nerovností
OBZORY jsou za námi a my už se těšíme na další setkání. Tak ahoj zase za rok!
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.