Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
byla jsem domluvená s kamarádkou, že vycestujeme na konci února do Cairns na 8 měsíců za studiem a prací. Bohužel to kámoška odřekla, tak sháním náhradu. Kdo má v plánu navštívit tuto krásnou zemi a přidá se?
Pište mail
Díky 😉
Zkušenosti čtenářů
Tomáš
Ahoj. Odkud jsi a volil ti je? 🙂 napiš mi. Tom
Martin
Ahoj Táňo,
poslal jsem ti mail.
Kamila
Ahoj Táňo, písni mi na mejla, taky se chystám a nechce se mi samotný. Ale přesně chci do Cairns.. ha*************@se****.cz
.. Určo se ozvi.. ahoj Kamča
Verča
Táňo, tve chovani je opravdu zarazejici. Pokud chces nekam odjet a nekoho hledas, proc jsi mi psala 27.10. mail, ze do Australie nejedes? Pisu to jako varování pro ostatní. Neverte lidem, co neznate na 100%.
Ahoj. Odkud jsi a volil ti je? 🙂 napiš mi. Tom
Ahoj Táňo,
poslal jsem ti mail.
Ahoj Táňo, písni mi na mejla, taky se chystám a nechce se mi samotný. Ale přesně chci do Cairns..
ha*************@se****.cz
.. Určo se ozvi.. ahoj Kamča
Táňo, tve chovani je opravdu zarazejici. Pokud chces nekam odjet a nekoho hledas, proc jsi mi psala 27.10. mail, ze do Australie nejedes? Pisu to jako varování pro ostatní. Neverte lidem, co neznate na 100%.
Všem se omlouvám, ale bohužel mi to z finančních důvodů nevyjde vycestovat, přišla jsem o práci ! Mějte se
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Nové články
Neznámá Mauritánie
Vánoční trhy od Brém až po Berlín.. a mnohem dál
Playa del Carmen
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.