Ahoj, sháním někoho na Špicberky v červenci 2014, viděl bych to tak na tři týdny. Dal bych přednost treku se začátkem od osady Pyramiden, např. k Ausfjorden..je mi 30, jsem z Prahy
Ahoj, můžeš mi k tomu napsat nějaké podrobnosti na email. Hlavně předběžný rozpočet. Možná bych měl zájem, chtěl jsem sice letos jet na Island ale proč ne na špicberky 😀 Díky,
Michal, 28 let
napiš mi svůj mail, nebo mi na mail napiš, v tým profilu jsem mail nenašel.
Já tam byl loni. Plánoval jsem 11 dní, nakonec jsem dal 7 dní a i to bylo dost i pro otrlého trekaře. Nést s sebou pušku a pyrotechnický ohradník není takovej problém, vody je všude dost, mapy se daj sehnat. Jen ta trudnomyslnost, jak psal Cimrman…:-)
Ve výsledku je krajina téměř totožná jestli to dáte na týden nebo na 3. Ale jestli tam fakt dáte 3-týdenní trek, tak klobouk dolů.
Ahoj, Špicberky mne hodně zajímají. Jen si nejsem jistý, jestli během léta je pěší trek nejlepší nápad: z doslechu vím, že je to tam h odně rozmočené, bažinaté a člověk musí mít s sebou pušku proti medvědům při pohybu mimo osídlení. Ale kdyby to šlo, rozhodně by mne to zajímalo. Honza, 33 let, Praha
Mrkněte na naše zážitky z loňska, je tam hodně informací které se vám můžou hodit.
http://www.tojnar.cz/pages/cestopisy/svalbard_2013/