Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Rad bych odjel na delsi dobu do Kanady a hledam spolucestovatelkyni/pritelkyni co by rada jela se mnou.
Je mi 37 let, rad sportuji cestuji.
Zkušenosti čtenářů
Tereza
Ahoj Pavle,
co je delsi dobu? Treba vyjadreno v mesicich. Chces jen cestovat nebo i pracovat? Jakym zpusobem chces cestovat?
Jsem Tvoje vekova kategorie a spise jsem doposud jezdila jako batuzkaz na dlouhodobejsi cesty.
Dekuji za odpoved. Tereza
Michal
Ahoj, další sraz se uskuteční ve čtvrtek 29. 1. 2014 od 18:00. Kdo má zájem nechť mi zašle email. Ve čtvrtek na viděnou
Ahoj Pavle,
co je delsi dobu? Treba vyjadreno v mesicich. Chces jen cestovat nebo i pracovat? Jakym zpusobem chces cestovat?
Jsem Tvoje vekova kategorie a spise jsem doposud jezdila jako batuzkaz na dlouhodobejsi cesty.
Dekuji za odpoved. Tereza
Ahoj, další sraz se uskuteční ve čtvrtek 29. 1. 2014 od 18:00. Kdo má zájem nechť mi zašle email. Ve čtvrtek na viděnou