Ahoj! Hledám parťáka/parťačku do Skotska (nízkonákladově), mám v plánu jít tento trek: http://www.dosveta.com/the-skye-trail/ s úpravami v Cuillins, kde se chci podívat víc do hor. Mapy mám, představu trasy také, samozřejmě se ještě domluvíme a ev. doupravíme. Spaní pod stanem „na divoko“. Vidím to tak na 11 dní (trek, Edinburgh, Eilean Donan Castle,…) + cesta, ideální by bylo strávit tam zhruba konec září. V září mi bude 18, tak bych chtěla najít spolucestovatele zhruba v mé věkové kategorii. Magda
Ahoj, přihodila by si email :-)? Ráda bych si o tom popovídala víc, ta trasa vypadá úžasně. Kdyžtak mi můžeš napsat na můj email ka******@se****.cz
Marie (21)
Ahoj,
plánuji letos opet Skotsko, měl jsem jet s kamaradem, bohužel z toho vycouval, takže také hledám někoho kdo by jel. Pokud by jsi měla zájem si o tom nějak více popovídat tak mi můžeš napsat na mail xb********@gm***.com. Jinak momentalne bydlím kousek od Prahy a je mi 23 let 🙂
Zatím se měj Jirka
Dobře tak ještě jednou sem, nevšiml sem si odkazu pod prispevkem :))
Ahoj,
plánuji letos opet Skotsko, měl jsem jet s kamaradem, bohužel z toho vycouval, takže také hledám někoho kdo by jel. Pokud by jsi měla zájem si o tom nějak více popovídat tak mi můžeš napsat na mail xb********@gm***.com. Jinak momentalne bydlím kousek od Prahy a je mi 23 let 🙂
Zatím se měj Jirka
Ahoj, výlet do Skotska by mě taky moc lákal, takže pokud by vám nevadila „stařena“ (30), ráda bych se přidala!!!
Ahoj, přihodila by si email :-)? Ráda bych si o tom popovídala víc, ta trasa vypadá úžasně. Kdyžtak mi můžeš napsat na můj email ka******@se****.cz
Marie (21)