Spolucestování Evropa

Sicílie únor 2014 – nejstarší způsob cestování

Tynkag

Ahoj výletníci,
mám teď krásnou možnost svobodně cestovat, nezávisle na časovém horizontu. Vracím se z Anglie a stále mám pojištění a české odhlášené. Rozhodla jsem se letět nechráněným transferem do Catanie(velmi levně) a odtud se vydat obloukem po Sicílii. Vyrážím 5. února a doba trvání závisí jen na tamějších podmínkách a mojí výdrži cestovat jen s batohem a zdviženým palcem. Pro někoho je to nepochopitelné a myslí si, že se takto cestovat nedá. Chci tímto zbořit mýty. Plus dokázat, že i žena si toto může dovolit. Pokud se budu mýlit dozvíte se to nejspíš někde ve zprávách 😀 Ale nechci sýčkovat 🙂 Každopádně kdokoliv by se ke mě chtěl připojit má možnost. Buď semnou může absolvovat celou cestu či se ke mě na chvilku jen připojit. Rozhodně společnost uvítám.
Upozorňuji, že jednoduché to nebude. Né vždy budou ochotní couchsurfeři či vhodné místo kde postavit stan. Takže spaní pod širákem nás nemine.
Věřím, že se tu najde stejný nadšenec/nadšenkyně. Budu čekat na odpověď. Zatím 🙂

Zkušenosti čtenářů

aja

Ahoj 🙂 Před Vánoci jsem se vrátila stopem z Gibraltaru (cesta trvala 6 dní a to jsem na dvou místech zbytečně zkejsla, jinak by to bylo rychlejší), takže Ti můžu potvrdit, že to opravdu jde 🙂 Ráda se připojím, ale můžu až koncem února. Kdyžtak písni na mail aj****@vo***.cz

Tynka

Tak co přidá se někdo ???

Ronnie
Tynka:

Ahoj moc rad se pripojim libi se ten napad:):):)uzasne dobrodruzstvi cestovat jen tak s batohem. Kdys tak se ozvi bb*********@se****.cz

Tynka
Tynka:

:))))

Tynka
Tynka:

:))))

Jirka
Tynka:

ahoj, rád se připojím, odkud teda letíš? mohl bych už toho 5. na 14 dní..napiš, prosím, na mail: hl****@ce*****.cz

petula

ahoj chtěla jsem vyrazit do Špáňa a Maroka, ale sicílie též nezní špatně, bo tvé písmenka mě oslovila. Kdyžtak se mi ozvy na email pe*******@gm***.com

Radek

Rad se pridam. Já jsem nachystany vyrazit na Sicílii z německá pres CR nebo primo z CR starým dobrým stylem…

Jirka

Ahoj a jak to bude s penězi a jídlem? Samozřejmě spaní pod širákem je fajn 🙂

kuba

Ahoj rad se pripojim kamkoliv na vzdy nejlepe…prosim o nejake info na ma********@se****.cz dekuji

Matouš

Ahoj, Sicílie je dost zajímavá a žít ze dne na den mě baví, tak proč nejet… 🙂 Budu rád, když napíšeš na e-mail SM******@se****.cz

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: