Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj, sháním spolujízdu – 2 místa z Prahy na jih Francie kolem Marseille. Nejede někdo tím směrem +- 20. listopadu, případně i zpět kolem 29.listopadu?
Zkušenosti čtenářů
Zuzana K.
Ahoj Jitko,
nepíšu kvůli spolujízdě bohužel :-). Já jsem do Marseille přijela na měsíc, budu tady až do 30 listopadu. A protože jsem tu sama, tak bych ráda našla někoho, kdo má taky v plánu po Marseille a okolí cestovat. Kdyby Vám nevadil jeden člověk navíc na nějaký ten výlet, tak se určitě ozvěte. Ahoj Zuzka.
Zuzana K.:
Ahoj Zuzko,
díky za reakci. Měla jsem starosti se sháněním dopravy, tak jsem neměla čas ti odpovědět. Nakonec to bude tak, že do Marseille dojedem kolem 23.11. Rády se s tebou setkáme. Napiš mi, prosím co nejdřív kdyžtak na ju*******@se****.cz
. Z ČR vyrážíme 20.11. a zpět 1.12. Jo, jak vlastně jedeš zpět 30.11. do ČR?
Ahoj Jitko,
nepíšu kvůli spolujízdě bohužel :-). Já jsem do Marseille přijela na měsíc, budu tady až do 30 listopadu. A protože jsem tu sama, tak bych ráda našla někoho, kdo má taky v plánu po Marseille a okolí cestovat. Kdyby Vám nevadil jeden člověk navíc na nějaký ten výlet, tak se určitě ozvěte. Ahoj Zuzka.
Ahoj Zuzko,
díky za reakci. Měla jsem starosti se sháněním dopravy, tak jsem neměla čas ti odpovědět. Nakonec to bude tak, že do Marseille dojedem kolem 23.11. Rády se s tebou setkáme. Napiš mi, prosím co nejdřív kdyžtak na
ju*******@se****.cz
. Z ČR vyrážíme 20.11. a zpět 1.12. Jo, jak vlastně jedeš zpět 30.11. do ČR?