Rádi by jsme s kamarádem vyrazili 1. června Do Skotska na sběr ovoce do oblasti SV od Glasgow. Doprava Praha – Glasgow je od cca 1500 Kč do 2500 záleží kdy si místo zarezervujeme + další výdaje. Rádi by jsme sehnali někoho kdo by se k nám na 100% přidal (klidně i víc lidí). Společně se domluvíme a všechno pořádně naplánujeme.Kontakt:
Ji********@se****.cz
Chci jet drive, duben ,kveten, ale uvidim jestli neco sezenu, kdyz ne, jel bych s Vama,
ho*****@gm***.com
Ahoj, musim být plnoletá ?
Dobrý den,mám zájem o tuto práci.Je-li možné mi podat více informací,pokud je nabídka stále aktuální. Děkuji 720678154
Ahoj, 100% bych jel o dva týdny později. Na který jste farmě, rád bych přijel. Nebo kdyby jste posunuli odjezd:
ja**********@gm***.com
Díky ti. 🙂
Ahoj jsme 4 a jeli bychom na 100% dej vědět co a jak Dík
Taky bych jel. Můžu od půlky června – konec srpna. :-)mail:
ha****@se****.cz
Ahoj, mohla bych se tě prosím zeptat, jak si to sehnal? Kde si hledal? S kamarádkou se chystáme taky vyjet, hledáme kde můžeme 🙂 díky za odpověď
Zdravím mám veliký zájem v polovině června do konce července jet s vámi na ty ovoce ale musí to být jistota, a bylo by nás více asi 5 lidí … Díky za info 🙂
Kr**************@em***.cz
zapomněl jsem na email… 😀
Dobry den lidi.Jsme 3lidi ktery by se radi pridali k vasi vyprave.Vychni mame nakou skusenost s praci v cizine.ja jsem i v irsku nakou dobu zil.pokud bychom vam vyhovovali radi bychom o spetnou odpovet co nejdrive predem dekujem.605812926.731285832
Zdravím, rád bych tyto prázdniny odjel někam do zahraničí na brigádu. Od 1.července do 18.července jedu na brigádu ale hned další měsíc nebo klidně hned odjel na brigádu do zahraničí. Rád bych se také přidal, díky za další info.
e@mail:
Al*********@se****.cz
Dobrý den,měli by jsme s přítelkyní zájem o tu to praci budem rádi když by to na tuty vyšlo předem dekujem zaodpoved
Zapoměla jsem email
ta****@se****.cz
Ahoj, můžeš mi poslat bližší informace? Radi bychom se přidali k vám. Můj e-mail
ka**************@se****.cz
Díky moc!
Zdravím, šlo by poslat bližší info? Určitě je to lákavý, někam vyrazit, v zahraničí už jsem dělal. Můj email je
ja*******@po**.cz
Díky za odpověď.
Měla bych 100% zájem, jsme dva a rádi bychom se přidali. Je-li to stále aktuální, dejte prosím vědět.
rad bych se pridal 🙂
Ahoj rad bych se k vam pridal.date podrobnější info
Zdravím 🙂 Rád se přidám 🙂 stačí napsat na e-mail ale chtělo by to kolem 10 června budu mít čas a poberu pár kamarádu ? 🙂
Ahoj, pridala bych se k vam! Mam cas cervenec a do pulky srpna. Napiste 🙂 katka,19
ka***********@gm***.com
Ahoh vsichni.Radi by jsme s kamaradem za praci nebo brigadou do Skotska.nevite nekdo o necem?
De****************@se****.cz
Ahoj rad bych se k vam pridal,klidne ihned,diky Janku 733134827
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Nové články
Dokonalé holení nejen na cestách
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru