Práce/pomoc v zahraničí

Sběr ovoce 2012

Jakub

Ahoj bando, rád bych letos vyrazil někam na brigádu. Je mi jedno zda u nás nebo do zahraničí. O výdělek mi také tolik nejde. Čas mám od dubna do konce září. Kdyby jste tedy někdo z vás mohl a chtěl přibrat k sobě dobrodruha, učiníte mne šťastným. Piště mi na můj email tr***********@se****.cz S pozdravem Kuba

Zkušenosti čtenářů

Lenka

Dobrý den,

sháním letní brigádu sběr ovoce (Itálie, Španělsko, popř. jiná země). V případě nějakých nabídek mě prosím kontaktujte na e-mail L.***********@se****.cz Předem děkuji a jsem s pozdravem L. Schánilcová

Danča

Dobrý den. Sháním touto cestou brigádu. Nejlépe v regionu Nymburk/Kolín. V případě nabídky, pište na e-mail. Děkuji

Lucie Sokolowá

Zdrawiiim 😉

měla bych velký zájem o brigádu na letní sezónu – sběr ovoce – nejlépe ve Španělsku (může být i kdekoli jinde v zahraničí). MOhla bych od konce června do začátku října. Jestli by byla nějaké možnost, byla bych ráda!
Určitě piště na mail: Lu**********@se****.cz
Předem moc díky!!!

Lucka S.

Petr

Dobrý den shnaim nejakou praci v zahranici, treba zber ovoce, nebo cokoli jineho, jsem manualne zrucny tak neni problem. pokud by byla nejaka nabídka tak muzu od polooviny kvetna. nabidky muzete poslat na Pe********@se****.cz

Tommy

Čaute… Za dva měsíce státnicuju a chci si ještě před nástupem do práce zajet na nějakou zahraniční brigádu. Kdyby kdokoliv z Vás o něčem věděl, tak se ozvěte na mail: ne*****@se****.cz… Klidně se k někomu i s přítelkyní přidružíme… Díky za každou nabídku…

Radek

obrý den,hledám nějakou brigádu v zahraničí spíš sběr ovoce.Odjezd kdykoliv a s návratem nějak moc nespěchám.Jel by semnou i můj kamarád.Děkuji

radek

Dobry den,hledám nějakou brigádu v zahraničí spíš by se mělo jednat o nějaký sběr a nebo o brigádu kde není moc za potřebí znát jazyk.Odjezd može byt kdykoliv a návrat je mi jedno.Předem děkuji piš te mi na ra******@se****.cz

Kateřina

Dobrý den,hledám nějakou brigádu v zahraničí spíš sběr ovoce.Odjezd kdykoliv Kr*****@se****.cz

Bára

Dobrý den, jsme 3 kámošky, které se už delší dobu snaží sehnat letní brigádu v zahraničí (např. sběr ovoce, ale i jiné nenáročné manuální práce). Je nám jedno, jestli Anglie/Dánsko/Nizozemí nebo třeba Itálie. Odjezd začátkem července – až do konce září. Za případné nabídky děkujem:) (b.*****@se****.cz)
Pěkný den!

Pavel

Čauves,

Pokud stále hledáte a nic nemáte tak se neváhejte ozvat na mail.

jana
Pavel:

ahojky, hledam stale neco , ceho bych se na nettu chytla – prace v italii .muzes nejak poradit?? chci odjet po nedeli a nevim kam. it neovladam.
diky he********@em***.cz

Marek Holík
Pavel:

Ahoj, máme zájem o práci v zahraničí. Prosím T2, ozvi se nám. Předem díky.

Daniel Buga
Marek Holík:

Dobrý den, jsme dva David Ondrej a Daniel Buga a
měli bychom vážný zájem o jakoukoli manuální práci v zahraničí v zemi EU.
s pozdravem Daniel a David

Elis
Pavel:

Dobrý den, mám zájem o manuální práci v zahraničí, v případě že o něčem víte, budu ráda za tip i nabídku 🙂 Díky moc, Eliška

Romana Súkupová
Pavel:

Ahojte,
hledám brigádu na prázdniny, můžu od poloviny června do konce srpna. Jako nejlepší možnost beru sběr ovoce a je mi jedno kde. Za případné nabídky jsem moc vděčná.

Kamila Borýsková
Pavel:

Ahoj. Pořád nabízíš brigádu ve sběru ovoce ? Měla bych velký zájem. Jsme 2 mladí studenti, kteří mají mnoho energie navíc. Budu ráda když se ozveš. Kamila

Alexandr Čumrik
Pavel:

Nazdárek taky bych měl zájem o nějakej ten sběr v zahraničí je mi 26 a jsem z Krkonoš na manuální práci jsem zvyklej z lesa kde jsem dělal dost dlouho teď jezdim montovat solární alektrárny na střechy a právě od července klidně až do září bych jel sbírat.Tak jestli něco bude možný tak budu rád za nějakou odezvu s pozdravem

Alexandr Čumrik

Ondra

Ahojte lidi, hledám na sezonu brígádku v zahraničí, nejlépe Italie, Španělsko a Francie. Jsem k dispozici hnedka. Kdybyste měli zájem neváhejte se ozvat.774 621009
Díky.

Seva

Ahojte,
Na konci černa mám v plánu vyrazit do Španělska na
sběr ovoce, s tím že hledám pár lidí kteří by jeli se mnou.
my mail „Fi*********@se****.cz

Michal

Ahoj:) Sháním brigádu v Itálii. Byl jsem už 4x na sběru jablek a rád bych vyzkoušel něco jiného než kam sem jezdil. Klidně i na protrhávání. Kdyby jste někdo o něčem věděl, tak mi dejte prosím vědět na mejl Th**********@se****.cz . Předem moc díky.. Michal:)

Martas

Dobrý den,sháním kontakt na letní brigádu v zahraničí červenec-září prosím pokud by mel nekdo nejaké info at mi pisne na email.

Lucka

Ahoj, s přítelem bychom rádi vyrazili na prázdniny (červen – srpen) někam do zahraničí brigádničit. Na druhu práce až tak nezáleží. Pokud někdo o něčem víte, budeme vdeční za zkontaktování. Díky Lucka a Lukáš

Mik

Ahoj, chtěl bych se vás všech zeptat, jestli vám někdo odpověděl na vaše prosby a žádosti, protože takřka všichni, co se napsali, chtěli nějakou brigádu… Kontaktoval vás opravdu někdo, nebo to zůstává bez odezvy? (Také bych rád brigádu v Itálii – ovoce, protrhávání atd.)

Jana
Mik:

Tak to by me taky zajimalo

Petra Hrdličková

Dobry den,hledám nějakou brigádu v zahraničí spíš by se mělo jednat o nějaký sběr a nebo o brigádu kde není moc za potřebí znát jazyky. Červenec – Srpen . Děkuji za odpověď. E-mail: Hr********@se****.cz

Hammer

10.7. 2012 +-2dny odjíždím do Španělska mám 3 volná místa
cena za místo 1,50,-/1km

Verca
Hammer:

Ahoj:) Nabizis jen cestu do Spanelska nebo i mista na brigade?Jsme dve studentky a mame zajem o brigadu v zahranici. V pripade ze nabizis brigadu prosime o zaslani podrobnosti na mail. :)ve***************@se****.cz

David

Ahoj všem, se svoji přítelkyní sháníme jakkoukoli práci, birgádu v zahraničí. Oba hovoíme anglicky, přítelkyně i lehce německy, kdybyste někdo věděl o nějaké nabídce, tak prosím neváhejte mě kontaktovat…:) mail: Ja****@se****.cz

Trabajo Espana

Dobry den.
Pro praci ve spanelske firme hledame lidi na pozice trideni ovoce. Jedna se o nenarocnou praci, vhodnou predevsim pro holky. Je k dispozici take prace pro kluky a to sber ovoce a nasledne nakladani kamionu s ovocem. Tato prace je fyzicky narocnejsi. Prace je casove omezena do kvetna 2013. V tuto chvili sou volne pracovni pozice u oliv a hroznoveho vina. Platove podminky se pohybuji v rozmezi 650 – 800 EURo. Nastup je mozny ihned.
Nehradi se zadne poplatky predem, vse se hradi az po prijezdu sem do Spanelska a seznameni se vsemi potrebnymi informacemi osobne.
Blizsi informace na emailu:

tr************@se****.cz

Adam Š

Dobrý den,
Hledám brigádu v zahraničí nejlépe sběr ovoce.tak na 1x měsíc nejlépe by to od září či na září. budu prosím rád když mne budete konttaktovat. Adam

Mira

Dobrý den mám veliký zájem o sběr plodin na Jížní Moravě, Forma brigáda přes prázdniny 731325661 Jo********@se****.cz

Niki

Dobrý den,
měla bych zájem vycestovat na brigošku na sběr ovoce ještě s jednou kamaradkou tak v případě zájmu se mi ozvěte dík Plisková*@se****.cz

Jiřina

Dobrý den. Jsme tři, dve holky a jeden kluk. chtěli by jsme na zběr ovoce v Italii nebo ve Španělsku. Jsme velmi zručný… Budeme velmi rádi když se nám ozvete. Ji************@se****.cz . Předem Vám moc děkujem za Vaši brzkou odpověď.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: