Spolucestování Evropa

Sběr malin a cestování ve Skotsku srpen/září 2015

Tereza

Ahoj,
ráda bych dala do kupy skupinu fajn lidí, která by měla chuť vyrazit na začátku srpna do Skotska na sběr malin (to se bude teprve zařizovat, mělo by se jednat o farmu Colina Granta, více viz tu http://antikristabloguje.blogspot.cz/2014/08/prace-na-farme-ve-skotsku-moje-zkusenost.html

Zatím jsme 3 vysokoškoláci/čerstvě pracující z Prahy…ale můžete se přidat odkudkoli. Chtěla bych dát dohromady větší skupinu, jednak kvůli vyšší šanci, že nás vezmou na farmu, jednak se tak spíš najdou v rámci skupiny lidi, co si sednou… Následné cestování po Skotsku by už záleželo na domluvě – kdo by kam chtěl a s kým…

Požadavky: volný srpen až polovina září, věk cca 20-30, ideálně VŠ, měli byste mít větší zájem o přírodu a cestování než o alkoholové party 🙂 Nekuřáci, nekonfliktní. Požadavky uvádím proto, že mým cílem je vytvořit co nejhomogennější skupinu (bude to tak lepší pro všechny).

Ideální je to myslím pro studenty, kteří nemají finance nazbyt a přesto by rádi vyrazili do světa – proto představa je nejdřív vydělat a pak za to cestovat.

Odpovědi pište na mail i se stručným infem o sobě. Těším se!

Zkušenosti čtenářů

Marek

ahoj terezo,mel bych zajem o skotsko.co ted delas a odkud jsi?nechystas se nekam uz driv.muzeme se nejak domluvit.marek,ostrava,608573783

Anti Krista

Ahoj, jen pro info – v srpnu už sezona pomalu končí a v září už tam skoro nikdo není. Co vím, tak poslední lidi přijížděli okolo 10. července, později už nikdo nový nepřijel.

Silvie

Ahoj, taky bych měla zájem jet o prázdninách do Skotska na brigádu a případné cestování, taky si ale myslím, že je lepší začít už někdy od července.

Martina

Ahoj, ráda bych se přidala a také si myslím, že je lepší odjet dříve, tak na přelomu června a července.

Kuba

Ahoj, taky bych měl zájem. Je mi 19 a jsem z Prahy 🙂

Tomáš Jiran

Zdravím. Měl bych podobné chutě – hlavně co se srpna týče. Uvažuješ ještě o dalších lidech? Můžu zkusit přibrat pár známých. Jak to je se sběry v srpnu nemám zkušenost, zkusím se poptat.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: