Ahoj,
ráda bych dala do kupy skupinu fajn lidí, která by měla chuť vyrazit na začátku srpna do Skotska na sběr malin (to se bude teprve zařizovat, mělo by se jednat o farmu Colina Granta, více viz tu http://antikristabloguje.blogspot.cz/2014/08/prace-na-farme-ve-skotsku-moje-zkusenost.html
Zatím jsme 3 vysokoškoláci/čerstvě pracující z Prahy…ale můžete se přidat odkudkoli. Chtěla bych dát dohromady větší skupinu, jednak kvůli vyšší šanci, že nás vezmou na farmu, jednak se tak spíš najdou v rámci skupiny lidi, co si sednou… Následné cestování po Skotsku by už záleželo na domluvě – kdo by kam chtěl a s kým…
Požadavky: volný srpen až polovina září, věk cca 20-30, ideálně VŠ, měli byste mít větší zájem o přírodu a cestování než o alkoholové party 🙂 Nekuřáci, nekonfliktní. Požadavky uvádím proto, že mým cílem je vytvořit co nejhomogennější skupinu (bude to tak lepší pro všechny).
Ideální je to myslím pro studenty, kteří nemají finance nazbyt a přesto by rádi vyrazili do světa – proto představa je nejdřív vydělat a pak za to cestovat.
Odpovědi pište na mail i se stručným infem o sobě. Těším se!
Ahoj, jen pro info – v srpnu už sezona pomalu končí a v září už tam skoro nikdo není. Co vím, tak poslední lidi přijížděli okolo 10. července, později už nikdo nový nepřijel.
Ahoj, taky bych měla zájem jet o prázdninách do Skotska na brigádu a případné cestování, taky si ale myslím, že je lepší začít už někdy od července.
Ahoj, ráda bych se přidala a také si myslím, že je lepší odjet dříve, tak na přelomu června a července.
Ahoj, taky bych měl zájem. Je mi 19 a jsem z Prahy 🙂
Zdravím. Měl bych podobné chutě – hlavně co se srpna týče. Uvažuješ ještě o dalších lidech? Můžu zkusit přibrat pár známých. Jak to je se sběry v srpnu nemám zkušenost, zkusím se poptat.
ahoj terezo,mel bych zajem o skotsko.co ted delas a odkud jsi?nechystas se nekam uz driv.muzeme se nejak domluvit.marek,ostrava,608573783