Ahoj,
chtěl bych se vypravit na jaro na pouť do Santiaga de Compostela, ideálně v březnu nebo dubnu na celou nebo i větší část cesty od francouzsko-španělských hranic. Projít se, někdy spát po klášterech, když to půjde tak už i venku, podívat se po španělském venkovu a užít si pohodu. Beru to trošku jako pracovní relax, sport i trochu meditaci tak jestli se někdo chce přidat tak dejte vědět. Aleš 35,Brno
je leden a stále platí tvůj plan, ivet
Ahoj, jasně platí:)
mohla bych se tedy pridat kolem 10. brezna ivet
Ahoj mám podobný plán odkud chcete vyrazit?
Děkuji Jakub
kolem15. brezna by to slo????
Ahoj mám podobný plán odkud chcete vyrazit?
Děkuji Jakub
Ahoj Aleši a ostatní zde. Mám stejný plán od chvíle co jsem zkoukla film. Chtěla bych jít také z Francie. I plán spát po klášterech či venku, když to k tomu bude mám taky stejný. A úplně stejně bych to ráda prožila v pohodě, ve zdraví a na konci s pocitem,že jsem pročistila hlavu i tělo. Pokud jste už někdo nevyrazil a ještě cestu plánujete ozvěte se. Kdy jindy vycestovat než právě teď. Je mi 31 let a jsem z JČ.
Ahoj,
ráda bych jela do Santiaga na kole z Čech.
Přidá se někdo?
Děkuji!! Paula
Ahoj Paulo,
to je velmi zajimava nabidka, rada se pridam. Kdy je približne cesta v planu?
dekuji za odpoved
Ahoj ráda bych se přidala k někomu na cestě do Santiaga. Prosím ozvěte se mi pokud ještě nejste na cestě. Je mi 30 a jsem ze Znojma. Dík.
Ahoj nasel by se nekdo kdo by chtel vyrazit v terminu ood 15.dubna? Pokud ano tak me prosim kontaktujte diky 🙂 muj vek:21
Ahoj, letos se vydávám taky na cestu z od fransouzkých hranic. Klidně sám, ale nejlépe s někým do party. Vycházím na začátku června, pokud by měl někdo chuť se přidat, dejte vědět.
Ahoj,plánuji cestu do Santiaga koncem dubna tak na 14-16 dní.Chci jít sama,ale plánuji dopravu a kdyby se někdo přidal, vzala bych auto.Ideálně tam i zpátky..ale není podmínkou.Domluvit se dá cokoliv.
Ahoj, jestli máš tak málo času na Camino, leť letadlem. Je to daleko a dala bys spoustu peněz na mýtné. Autobusem se dostaneš přímo z Madridského letiště Barajas třeba do Leónu za 4-5 h. a zpět za Santiaga přímou noční linkou zase na letiště bez nutnosti přesedání v Madridu. http://www.alsa.es/en/ Buen camino!
Ahoj
chci jet na začátku května francouzskou ze St.Jean. Počítám s měsícem na cestě. Pokud se chce někdo přidat…nebráním se 🙂
Ahoj, 14.4. vyrážím na Camino Francés ze Saint Jean. Přerušil sem veškeré své závazky, takže nebudu ničím limitován. Na cestě bych rád strávil 6-8 týdnů. Pokud někdo máte podobný plán, tak se ozvěte.
Ahoj, taky uvažuju o cestě do Santiaga. Byl by někdo ochotný se sejít a povyprávět? Určitě máte plno zážitků a praktických zkušeností… Kdyžtak pište na mail.
Ahoj…..máš podobný plán jako já. Přidala bych se, akorát jsem chtěla jít z Čech, popř. Francie.