Spolucestování kamkoliv

Santiago 2015

Lenka

Ahoj,hledám partaka/partacku na asi 14 denní pěší pouť do Santiaga na jaře 2016.

Zkušenosti čtenářů

Lenka P.

Ahoj, laka me podobna myslenka. Ale zatim jsem budu teprve zjistovat podrobnosti. Mas uz nejaky blizsi plan apod.? Rada bych to chtela absolvovat jeste s nekym.

Lenka P.

Ahoj, laka me podobna myslenka. Ale zatim jsem budu teprve zjistovat podrobnosti. Mas uz nejaky blizsi plan apod.? Rada bych to chtela absolvovat jeste s nekym.

Lenka P.

Martina

Ahoj, i já jsem chtěla toto jaro už konečně vyrazit 🙂 A nechce se mi tak úplně samotné. Líbila by se mi cesta přes Francii. Kdyžtak se ozvi, Martina

Tom

Ahoj, mám podobný nápad, jen jsem to viděl na kratší dobu kvůli škole. Každopádně jestli byste něco dohodli, rád bych se minimálně pokusil si to nějak zařídit :).

Lenka

Ahoj všichni,díky za odpovědi,mám radost,že máme podobne plány.Email na mě je

fi***@se****.Prosim

,poslete mi na sebe kontakty a začneme ladit co a jak by kdo chtěl a jak by mohl vypadat plan a termín.
Preju krásný nový rok a tesim se na realizaci.
Lenka

Lenka P.

Ještě jednou ahoj – a pardon za několikanásobné vložení původní zprávy, psala jsem to z mobilu.
Každopádně, já bych to viděla také tak na těch cca 14 dní. O kterou cestu by se mělo jednat je mi asi jedno, ale docela by mě lákalo zkusit dojít až na „konec světa“ k Finisterre. Můj mail je

xl*****@se****.cz

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: