Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj,hledám partaka/partacku na asi 14 denní pěší pouť do Santiaga na jaře 2016.
Zkušenosti čtenářů
Lenka P.
Ahoj, laka me podobna myslenka. Ale zatim jsem budu teprve zjistovat podrobnosti. Mas uz nejaky blizsi plan apod.? Rada bych to chtela absolvovat jeste s nekym.
Lenka P.
Ahoj, laka me podobna myslenka. Ale zatim jsem budu teprve zjistovat podrobnosti. Mas uz nejaky blizsi plan apod.? Rada bych to chtela absolvovat jeste s nekym.
Lenka P.
Martina
Ahoj, i já jsem chtěla toto jaro už konečně vyrazit 🙂 A nechce se mi tak úplně samotné. Líbila by se mi cesta přes Francii. Kdyžtak se ozvi, Martina
Tom
Ahoj, mám podobný nápad, jen jsem to viděl na kratší dobu kvůli škole. Každopádně jestli byste něco dohodli, rád bych se minimálně pokusil si to nějak zařídit :).
Lenka
Ahoj všichni,díky za odpovědi,mám radost,že máme podobne plány.Email na mě je fi***@se****.Prosim
,poslete mi na sebe kontakty a začneme ladit co a jak by kdo chtěl a jak by mohl vypadat plan a termín.
Preju krásný nový rok a tesim se na realizaci.
Lenka
Lenka P.
Ještě jednou ahoj – a pardon za několikanásobné vložení původní zprávy, psala jsem to z mobilu.
Každopádně, já bych to viděla také tak na těch cca 14 dní. O kterou cestu by se mělo jednat je mi asi jedno, ale docela by mě lákalo zkusit dojít až na „konec světa“ k Finisterre. Můj mail je xl*****@se****.cz
Ahoj, i já jsem chtěla toto jaro už konečně vyrazit 🙂 A nechce se mi tak úplně samotné. Líbila by se mi cesta přes Francii. Kdyžtak se ozvi, Martina
Ahoj, mám podobný nápad, jen jsem to viděl na kratší dobu kvůli škole. Každopádně jestli byste něco dohodli, rád bych se minimálně pokusil si to nějak zařídit :).
Ahoj všichni,díky za odpovědi,mám radost,že máme podobne plány.Email na mě je
fi***@se****.Prosim
,poslete mi na sebe kontakty a začneme ladit co a jak by kdo chtěl a jak by mohl vypadat plan a termín.
Preju krásný nový rok a tesim se na realizaci.
Lenka
Ještě jednou ahoj – a pardon za několikanásobné vložení původní zprávy, psala jsem to z mobilu.
Každopádně, já bych to viděla také tak na těch cca 14 dní. O kterou cestu by se mělo jednat je mi asi jedno, ale docela by mě lákalo zkusit dojít až na „konec světa“ k Finisterre. Můj mail je
xl*****@se****.cz
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Nové články
Kino Brasil – poznejte skrze film, že Brazílie je mnohem víc než jen samba, karneval a fotbal
Do Španělska za historií, vínem a dobrým jídlem
Švýcarsko s dětmi. Trek po loukách a chatách nad údolím Nendaz
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru