Černá Afrika

Safari leden 2014

Veronika

Ahoj, hledáme spolucestovatele do Černé Afriky v lednu 2014. Jsme 2, nemáme žádné zkušenosti. Rádi bychom na vlastní pěst, uvítáme jakékoli rady a tipy. Hledáme další lidi k sobě.
Moc děkujeme

Veronika a Katka

Zkušenosti čtenářů

tereza

Ahoj holky, taky se chystáme s přítelem v lednu 2014. Do kterého státu chcete a jaký plánujete rozpočet? Já bych chtěla aspon na pár dní Keňu, klidně i jen do Keni, zjistuju ted co a jak, tak případně písněte, můžem naplánovat něco spolu i s někým dalším. Tereza

Veronika
tereza:

ahoj Terezo,
plánujeme na safari do Tanzanie, rozpočet je otázkou:-) nechceme zbytečně rozhazovat, ale ani být dva týdny jen o vodě.
Chceš bezpodmínečně do Keni?

Verča

tereza
Veronika:

Právě že do Keni. Je to takový můj sen od mala. Už to i zjištuju cenově a nechávam si dělat rozpočty na safari a pár dní u moře. Nevadí, určitě někoho seženete. Měj se, Tereza

tereza:

Ahoj Terezo, pokud seženeš zajímavé informace, budu ráda, když se se mnou podělíš. pro nás nění úplně stežejní kam to bude, hlavně aby safari, šla by i Keňa případně. díky Verča

miija

Ahoj.jaký mate rozpočet? byla jsem předloni v tanzanii, z toho 7 dnu na safari.a uvažuji se tam opět znovu podívat. tanzanie či etiopie.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: