Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj, hledáme spolucestovatele do Černé Afriky v lednu 2014. Jsme 2, nemáme žádné zkušenosti. Rádi bychom na vlastní pěst, uvítáme jakékoli rady a tipy. Hledáme další lidi k sobě.
Moc děkujeme
Veronika a Katka
Zkušenosti čtenářů
tereza
Ahoj holky, taky se chystáme s přítelem v lednu 2014. Do kterého státu chcete a jaký plánujete rozpočet? Já bych chtěla aspon na pár dní Keňu, klidně i jen do Keni, zjistuju ted co a jak, tak případně písněte, můžem naplánovat něco spolu i s někým dalším. Tereza
Veronika
tereza:
ahoj Terezo,
plánujeme na safari do Tanzanie, rozpočet je otázkou:-) nechceme zbytečně rozhazovat, ale ani být dva týdny jen o vodě.
Chceš bezpodmínečně do Keni?
Verča
tereza
Veronika:
Právě že do Keni. Je to takový můj sen od mala. Už to i zjištuju cenově a nechávam si dělat rozpočty na safari a pár dní u moře. Nevadí, určitě někoho seženete. Měj se, Tereza
tereza:
Ahoj Terezo, pokud seženeš zajímavé informace, budu ráda, když se se mnou podělíš. pro nás nění úplně stežejní kam to bude, hlavně aby safari, šla by i Keňa případně. díky Verča
miija
Ahoj.jaký mate rozpočet? byla jsem předloni v tanzanii, z toho 7 dnu na safari.a uvažuji se tam opět znovu podívat. tanzanie či etiopie.
Ahoj holky, taky se chystáme s přítelem v lednu 2014. Do kterého státu chcete a jaký plánujete rozpočet? Já bych chtěla aspon na pár dní Keňu, klidně i jen do Keni, zjistuju ted co a jak, tak případně písněte, můžem naplánovat něco spolu i s někým dalším. Tereza
ahoj Terezo,
plánujeme na safari do Tanzanie, rozpočet je otázkou:-) nechceme zbytečně rozhazovat, ale ani být dva týdny jen o vodě.
Chceš bezpodmínečně do Keni?
Verča
Právě že do Keni. Je to takový můj sen od mala. Už to i zjištuju cenově a nechávam si dělat rozpočty na safari a pár dní u moře. Nevadí, určitě někoho seženete. Měj se, Tereza
Ahoj Terezo, pokud seženeš zajímavé informace, budu ráda, když se se mnou podělíš. pro nás nění úplně stežejní kam to bude, hlavně aby safari, šla by i Keňa případně. díky Verča
Ahoj.jaký mate rozpočet? byla jsem předloni v tanzanii, z toho 7 dnu na safari.a uvažuji se tam opět znovu podívat. tanzanie či etiopie.
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Nové články
Eva Schrollová: Sama 3000 km po Te Araroa a ještě dál
Co jíst pro celodenní energii? Potraviny, které vás udrží plné síly i na dlouhé túře
Berlín si připomene 35 let od pádu Zdi
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.