Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj , hledam spolucestovatele na leto do rumunskych hor. Jednalo by se asi o 2 – 3 tydny treku. Kdyztak piste 😉
Zkušenosti čtenářů
Dalibor
Ahoj Ondro,chci se tě zeptat,jestli jsi už sehnal párťáka pro svůj letní trek po Rumonských horách .POkud ne,tak se ozvi. já bych měl o takovou výpravu vážný zájem. S pozdravem Dalibor
janča
Ahoj Ondro, jestli stále hledáš, tak bych se ráda přidala. Mám malý problém, dovolenou mám 26.7 – 10. 8. a už s tím bohužel nehnu. ahoj janča
Ahoj Ondro,chci se tě zeptat,jestli jsi už sehnal párťáka pro svůj letní trek po Rumonských horách .POkud ne,tak se ozvi. já bych měl o takovou výpravu vážný zájem. S pozdravem Dalibor
Ahoj Ondro, jestli stále hledáš, tak bych se ráda přidala. Mám malý problém, dovolenou mám 26.7 – 10. 8. a už s tím bohužel nehnu. ahoj janča