Raději…. s předstihem hledám parťačku, kamarádku na podzimní dovolenou na ostrov Limnos. Single je to smutné, navíc jednolůžko je s příplatkem 6 tis !!!. Ve dvou bude více zážitků a možnost sdílet vše spolu. Termín 3. až 14.9. 2018.Hledám Tebe, 30-48let, s dobrou náladou a chutí celý ostrov poznat, vylézt na nějaký ten kopec, prozkoumat všechny zátoky, projezdit ostrov na skutru a né jen zatěžkávat hotelové lehátko na pláži.
piš na mejl horn.cz(zavinac)seznam.cz
Ahoj, jmenuju se Marketa a jsem z Brna. Ted jsem zkousela take sehnat dovolenou do Recka a pokazde mne irituje ten priplatek za jednoluzko 3-5tisic…a je to takove smutne..Minuly rok jsem byla na Kosu, partak by se hodil. Jsem teda neridic..Ale rada chodim,plavu, lyze, bezky, joga, kone, kolo apod. Ted mam teda akutni problem s ostruhou na noze, chodivam s jednou takovou skupinou na vylety 10-12km, ale ta bolest nohy me dost limituje, kazdej naslap citim, ale pocitam, ze se to co nejdrive spravi, to by nemel byt problem. Odlet planujes odkud a letenky odkud? Pres cestovku a nebo nejak individualne?
Odkud jsi? Mohli bychom se potkat a rozebrat plany?mathea(zavinac)centrum.cz
Ahoj Markéto,
každoročně se pozastavuji nad příplatkem za jednolůžko. Minulý rok jsem byla na Samosu se synem, který se už prý letos nezúčastní (bude mu 17 let). Láká mne Santorini nebo jakýkoliv ostrov v Řecku, termín 20.8. – 10.9. Odlet nejspíš z Prahy a přes cestovku. Opravdu není nic náhoda, už měsíc mne bolí levá pata, nejspíš ostruha…
Jmenuji se Jana a jsem z Hradce Králové, tel.:775 591 963,
ka******@se****.cz