Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Prodám průvodce rough guide Pyreneje z roku 2002 za 199 Kč. Původní cena 599 Kč. 626 stran. Stav dobrý.
Zkušenosti čtenářů
Hana Debefova
Ahoj,
rada bych se zeptala na toho pruvodce. Mela bych o nej zajem, ale mam trochu problem s predanim. Jsem ve Spanelsku a do CR jedu jen ted na vikend (patek-utery). Budu se vyskytovat v Brne, Kromerizi, Stramberku… Tak jen zkousim, jestli nahodou nejsi odnekud odtud 🙂 diky za info
ŠM
Hana Debefova:
Ahoj,
jsem tak trochu odtud, ale ne úplně. Budu se vyskytovat pátek až sobota ve Valašském Meziříčí, pak Vsetín a od pondělí v Praze. Tak snad kdyby se naše trajektorie protly. 🙂
Ahoj,
rada bych se zeptala na toho pruvodce. Mela bych o nej zajem, ale mam trochu problem s predanim. Jsem ve Spanelsku a do CR jedu jen ted na vikend (patek-utery). Budu se vyskytovat v Brne, Kromerizi, Stramberku… Tak jen zkousim, jestli nahodou nejsi odnekud odtud 🙂 diky za info
Ahoj,
jsem tak trochu odtud, ale ne úplně. Budu se vyskytovat pátek až sobota ve Valašském Meziříčí, pak Vsetín a od pondělí v Praze. Tak snad kdyby se naše trajektorie protly. 🙂