Bazar - prodám/daruji

Prodám: Lonely Planet Malaysia (+ Singapore, Brunei), 10th ed., Jan 2007

Petr

Osvědčila se; nová stojí 708 Kč, rádi bychom za ní dostali 500 Kč, ale pokud jsi student/ka či máš nějaký jiný dobrý důvod ke slevě:-), tak za 444 Kč je Tvoje. Kontakt: honoredb (at) gmail.com.

Zkušenosti čtenářů

Honza

Prodam tu samou, uplne novou – nepouzitou, anglicky za stejnou cenu jako Petr.

dole (zavinac) email.cz
724059814

Dagmar Bohatová
Honza:

Dobrý den, máte ještě volného průvodce po Malajsii? V březnu se tam chystám a ráda bych si ho zakoupila. Děkuji moc. Dáda B.

Lucie

Prosím prosím, nevíte, zda je k sehnání v češtině..? Děkuju

Petr

Za 199 Kč (nová stála 299 Kč). Praha. Knížka skoro jako nová 🙂 Kontakt: honoredb (at) gmail.com

Petr

Osvědčila se; nová stojí 708 Kč, rád bych za ní dostal 500 Kč, ale pokud jsi student/ka či máš nějaký jiný dobrý důvod ke slevě:-), tak za 444 Kč je Tvoje. Kontakt: honoredb (at) gmail.com.

Honza

Prodám nový, nepoužitý Lonely Planet Malaysia, vydání 2007. Zakoupeno omylem, potřebuju se ho zbavit. Cena 500,-

Jakub
Honza:

Já bych Lonely Planet Malaysia, kdo by mi ho za rozumnou cenu mohl prodat tak at se ozve! james.kohout(at)seznam.cz
díky!

David Čečelský
Honza:

Je ještě k mání LP Malajsie ?

PETR
David Čečelský:

čau, jestli pořád chceš LP malaysia, ozvi se mi na 776262276, mám ji v AJ z roku 2007, za 500 je Tvoje:-)
P.

Petr
PETR:

tak už je prodaná, sorry

Tracy

Mohu nabídnout zcela nový, nepoužitý LP Malaysia, Singapore & Brunei, vydání 2007, za 500 Kč.

vlada
Tracy:

Pokud je nabidka stale aktualni, mam zajem o LP Malaysia, Singapore & Brunei.

Martina
Tracy:

Ahojky, mám také zájem o průvodce Malajsie + Singapur. Prosím nabídněte nejlépe ten z roku 2007..
díky –

ma***@se****.cz

Michaal

sháním LP Malaysia – kdo mi můžete nabídnout levněji?
volejte 725740715. díky 🙂

Martina

Prodám poslední vydání Lonely Planet Malaysia, Singapore & Brunei (2007). Kniha téměř jako nová. Cena 500 Kč (původně 600Kč).

jana
Martina:

Ahoj, mas jeste nabizeneho pruvodce? mala bych vazny zajem. Diky za odpoved. Jana* jana(zavinac)souckovi.com

Petr

Prodám tyto průvodce Lonely Planet: LP Costa Rica 2008, LP Hong Kong & Macau 2008, LP Sri Lanka 2006, LP Bali & Lombok 2007. Každý za 299,- vše v angličtině.

ke***@vo***.cz

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: