Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Cestovatelé! Možná je to trochu předčasné, ale ráda bych našla parťáka (bandu parťáků) na příští léto. Nejvíc mě láká Skandinávie, Island, Nový Zéland, nebo Kanada, ale nebráním se ničemu. Tak se ozvětě a klidně přidejte vlastní návrhy
Ahoj Danielo,
také bych se někdy chtěl někam podívat.V podstatě je mi jedno kam.Určitě někam,kde je krásná příroda.Nedotčené národní parky.Poznat kouzla přírody.Jestli chceš,ozveš-li se na můj meil nebo sem,můžem si o tom začít povídat.Třeba se ještě někdo přidá.Ahoj. Petr
Tomáš
Ahoj Danielo. Skandinávii můžu vřele doporučit.Rok jsem pracoval na Islandu a ted momentálně žiju a pracuju v Norsku.Kdyby tě něco zajimalo,tak neváhej a ozvi se.Páček.Tomíno.
Daniela
Tomáš:
V Norsku jsem byla a musím říct, že mě naprosto uchvátilo. Je možné tam třeba najít brigádu na léto (dva, tři měsíce) nebo je nutné nějaké speciální povolení? Docela by mě to lákalo.
Tomáš
Daniela:
Ahojky Danielko. Žádne povolení nepotřebuješ i kdyby jsi tu byla jako zaměstnanec.Česká republika má s Norskem dohodu a žádné povolení nemusí být.pouze po příjezdu zajdeš na policii v tom městě ve kterém budeš a zažádáš si o povolení k pobytu,ktere ti automaticky bez nějakých keců vystaví a dají ti ho na rok.Po roce ti ho,tedy pokud by jsi tu chtěla zůstat,automaticky vystaví na dalších pět let.To je vše co potřebuješ.Anglicky tu mluví každý,takže problem tu mít nebudeš.Ja jsem tu jako zaměstnanec a můžu říct,že je to super.Spousta výhod,jistot a taky peněz.Kdyby jsi se chtěla ještě na něco konkretního zeptat,tak mi napiš na e-mail. to**********@ce*****.cz
zatím se měj krásně a užívej si.Páček Tomíno.
Radim
AHOJ, POKUD BY JSTE CHTĚLI TUTO VÝPRAVU PO SEVERU USKUTEČNIT, TAK BYCH SE PŘIDAL.
Dany
Ahoj, na sever bych taky moc ráda..o Islandu uvažuju už dlouho a pokud by to šlo spojit s nějakou prací (aby mě to nezruinovalo :o)) asi bych neváhala.
Majka
ahoj! jo, Sever je úžasný, byla jsem na Islandu, ve Finsku a na Faerských ostrovech a můžu vřele doporučit.
Kdybyste se někdo chystali do Norska nebo Kanady, ráda se připojím. předpokládaný termín dovolené – od konce června 4 týdny. Mějte se, Majka
Ahoj Danielo,
také bych se někdy chtěl někam podívat.V podstatě je mi jedno kam.Určitě někam,kde je krásná příroda.Nedotčené národní parky.Poznat kouzla přírody.Jestli chceš,ozveš-li se na můj meil nebo sem,můžem si o tom začít povídat.Třeba se ještě někdo přidá.Ahoj. Petr
Ahoj Danielo. Skandinávii můžu vřele doporučit.Rok jsem pracoval na Islandu a ted momentálně žiju a pracuju v Norsku.Kdyby tě něco zajimalo,tak neváhej a ozvi se.Páček.Tomíno.
V Norsku jsem byla a musím říct, že mě naprosto uchvátilo. Je možné tam třeba najít brigádu na léto (dva, tři měsíce) nebo je nutné nějaké speciální povolení? Docela by mě to lákalo.
Ahojky Danielko. Žádne povolení nepotřebuješ i kdyby jsi tu byla jako zaměstnanec.Česká republika má s Norskem dohodu a žádné povolení nemusí být.pouze po příjezdu zajdeš na policii v tom městě ve kterém budeš a zažádáš si o povolení k pobytu,ktere ti automaticky bez nějakých keců vystaví a dají ti ho na rok.Po roce ti ho,tedy pokud by jsi tu chtěla zůstat,automaticky vystaví na dalších pět let.To je vše co potřebuješ.Anglicky tu mluví každý,takže problem tu mít nebudeš.Ja jsem tu jako zaměstnanec a můžu říct,že je to super.Spousta výhod,jistot a taky peněz.Kdyby jsi se chtěla ještě na něco konkretního zeptat,tak mi napiš na e-mail.
to**********@ce*****.cz
zatím se měj krásně a užívej si.Páček Tomíno.
AHOJ, POKUD BY JSTE CHTĚLI TUTO VÝPRAVU PO SEVERU USKUTEČNIT, TAK BYCH SE PŘIDAL.
si******@se****.cz
Ahoj, na sever bych taky moc ráda..o Islandu uvažuju už dlouho a pokud by to šlo spojit s nějakou prací (aby mě to nezruinovalo :o)) asi bych neváhala.
ahoj! jo, Sever je úžasný, byla jsem na Islandu, ve Finsku a na Faerských ostrovech a můžu vřele doporučit.
Kdybyste se někdo chystali do Norska nebo Kanady, ráda se připojím. předpokládaný termín dovolené – od konce června 4 týdny. Mějte se, Majka
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Olinalá: poklad na konci světa
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Nové články
Olinalá: poklad na konci světa
Neznámá Mauritánie
Vánoční trhy od Brém až po Berlín.. a mnohem dál
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.