Spolucestování kamkoliv

Praha—– indonesie po zemi 2014

Luboš

Ahoj, ma nekdo stejny plan vyrazit na jare pristi rok a jet po zemi a po mori az do indonesie , nebo australie ci zeland?uzivat zivot.. po ceste trebas i pracovat …

Zkušenosti čtenářů

Tom

Ahoj Luboši, prosím upřesni jakým „pozemním“ způsobem bys konkrétně chtěl do té Indonésie jet. Vlastním autem, busem, stopem nebo na kole? A chceš jet severní cestou přes Rusko, Mongolsko a Čínu, nebo jižní přes Írán, Pákistán a Indii?

luboš
Tom:

no vrchem je to takove vetsi drama a nedaji se tam moc sehnat viza.. spodem je to lepsi a vic vzruso… muzeme se potkat a pokecat o tom.. napis mi mail..

katka gasmanova
luboš:

Ahoj Luboši,

mám v plánu něco podobného 🙂 Prosím, ozvi se mi na email, mi se ten tvůj nezobrazuje.

Katka

Jenda

nechci moc kafrat, ale vyrazit na podzim mi příjde lepší. Ale jestli snášíš teploty kolem 40C dobře, nevidím v tvém plánu problém. Jinak projet to samo jde, já jsem jel z Istanbulu až na Jávu. Přelet pouze Kalkata-BKK.

Luboš
Jenda:

…no vem si ze kdyz se to pojede z prahy tak nez li se dostanu do zemi kde je fakt mega vedro pres leto tak tam uz bude podzim a kdyz bude u nas zima.. tak v tech zemich kde budu uz bude leto…. tak proto to spise orientuju na odjezd v dubnu… a tys to je pres jake zeme?

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: