Nevite nekdo kdy oviraji novou kvotu, na rok 2012? vypada to ze na slovensku je to az v cervnu. jak je to v CR?
Pri zadosti o pracovni prazdniny je nutne dokladat vypis z banky za posledni 3 mesice? Je nutne dokladat pracovni smlouvy od vsech zamestnavatelu za poslednich 10 let?
a muzou mi neudelit vizum pokud pracuji v jine zemi nez CR v poslednich letech?
Bud v klidu,kvota bude udajne vypsana hned z kraje roku 2012,stejne jako vloni to bylo v pulce ledna.Od ty doby,co tady exhibuje clovek pod jmenem Dan,pise zamerne samy kraviny,takze jeho prispevky netreba brat vazne.Vypis z banky videt chteji,ale nemusi byt za posledni tri mesice,ani nemusis dokladat pracovni smlouvy od vsech byvalych zamestnavatelu…a vizum i prac.povoleni ti udeli i kdybys zila mimo CR treba od patnacti…pokud jsi porad cesky obcan,dolozis cisty rejstrik trestu a vse co je pozadovano!Zadny nervy!
Ja nevim proc by ten Dan mel kecat. Moje neter sem chtela take prijet a rekli ji to same.
Ja vam rikam,ze je to kravina!Nova kvota neni jeste vubec vypsana a kvota na rok 2011 neni jeste ani zdaleka vycerpana!
Prepis volnych mist z Kanadske ambasady ze 17.11.2011:
„Volná místa pro rok 2011 do programu Zažijte Kanadu
pracovní prázdniny: 46
Profesní rozvoj/Stáž v rámci studia: 8“
Proste nemate pravdu ani vy,ani kdokoliv pod jmenem Dan.
Chcete tvrdit, ze kanadska ambasada zamestnanava nekompetentni osoby, ktere nevi o cem mluvi?
Nechci nic tvrdit,jen jsem prekopiroval pocet zbyvajicich nevycerpanych viz a prac.povoleni v programu Zazijte Kanadu pro rok 2011.To,ze kvota pro rok 2012 nebyla doposud vubec vypsana a tudiz nemohla byt ani naplnena,ci obsazena je realita.
http://www.canadainternational.gc.ca/czech-tcheque/youth-jeunes/index.aspx?lang=ces
No tak si kopirujte a nepomlouvejte kanadske zastupitelske urady. Nemuze se Vam to vyplatit pokud chcete Kanadu navstivit.
Ukazte mi kde pomlouvam kanadske urady!Jestli tady nekdo pomlouva kan.urady,tak predevsim ti,kteri tu tvrdi nesmysly o obsazene kvote zadatelu o Zazijte Kanadu 2012 v dobe,kdy jeste zadna kvota na rok 2012 nebyla vypsana!Proboha proberte se!
Máš problém?Vždyť má pravdu,tak se hoď do klidku ty,vole!
Nemluv o ni tak!Na tom prece neni nic spatnyho,ze ma jiny nazor i kdyz argumentuje o nicem.Neco mi ale prece jen nehraje..ta nova kvota vypsana proste jeste nebyla a kdy chce vycestovat nejpozdeji do brezna 2012,ten muze stale pozadat o Working holiday letos!
Nekdo se Vam tady snazi vysvetlit, ze kvota byla naplnena jeste pred zverejnenim a Vy to nechapete. Nechte se vysetrit a hledejte kvoty do Mongolska. Mongoloidi.
Boze to je blbost.Kdyz kvota nebyla stanovena,nemohla byt tudiz ani naplnena
😀 😀 😀 hahahaha
Jen bych upozornil ze uz je mozne posilat zadosti na tento rok. Doslo k par zmenam, ty nejdulezitejsi jsou nasledujici:
– Nemluvi se tam o letence, takze zadne potvrzeni rezervace neni nutne
– Motivacni dopis není potreba
– Ten formular Privacy notice statement je uplne novy a obsahlejsi
– 2x kopii pasu
– 2x vypis z uctu
– poplatek je zvysen na 110 eur
A mimochodem vypis z trestniho rejstriku zdrazil o 100 %. Toť vše. Ať se daří.
jj, je to tak jak rika Libor,
pred 14 dnama mi prislo WorkHolidayVizum.
zpatecni letenka je nezajima a co je hlavni
visa jeste jsou,takze ten dement co psal ze uz nejsou,
nejspis vizum nedostal.moc ho to stve, protoze bude muset hnit v cechach, proto vytvoril tuto dezinformaci.
litujeme te vsichni…
Nikoho nelituj. Te, ze mas vizum jeste neznamena, ze projdes po priletu pres CBSA ( jestli vis co to je ). Mozny je, ze poletis zase zpatky. Good luck pane vratny.
myslis Canada border servis agency.
na zelandu maj neco pdobnyho, neprojdes pouze v pripade,ze nesplnujes podminky nebo sebou tahas veci co nemas.
Ahoj,nějak jsem nenašel tu stať kde by se nemluvilo o motivačním dopise.
A ja nemam ani dolary.
Jsem certifikovaná překladatelka (CZ>EN, SK>EN, EN>CZ) v Britské Kolumbii a nabízím ověřené překlady dokladů (rodný list, řidičský průkaz, výpis z rejstříku trestů atd.). Moje certifikace je uznávaná na celém světě.
sa************@ya***.com
Mé jméno je Miss Sandra Jobe, viděl jsem váš profil dnes a stal intrested ve vás, budu také rád, aby věděli, že více, a chci vám poslat e-mail na mou e-mailovou adresu, takže mohu vám můj obrázek, abyste vím, které jsem am.Here je moje e-mailová adresa Věřím, že můžeme přejít od tady. Čekám na váš mail na mou e-mailovou adresu ABO (sa************@ya***.com
Vzpomeňte si na dálku nebo barva není záležitost, ale láska věcech alot v životě. My jde. slečna sandra
sa************@ya***.com
My name is Miss sandra jobe,i saw your profile today and became intrested in you,i will also like to know you the more,and i want you to send an email to my email address so i can give you my picture for you to know whom i am.Here is my email address I believe we can move from here. I am waiting for your mail to my email address abo(sa************@ya***.com
Remeber the distance or colour does not matter but love matters alot in life. My regards. Miss sandra
Kvota na rok 2012 je davno obsazena.
Ty si taky obsazenej hlavne v hlave mas obsazeno senem a neni uz tam misto na mozek DANECKU !
no lol, ty si retardovanej dement