Nevite nekdo kdy oviraji novou kvotu, na rok 2012? vypada to ze na slovensku je to az v cervnu. jak je to v CR?
Pri zadosti o pracovni prazdniny je nutne dokladat vypis z banky za posledni 3 mesice? Je nutne dokladat pracovni smlouvy od vsech zamestnavatelu za poslednich 10 let?
a muzou mi neudelit vizum pokud pracuji v jine zemi nez CR v poslednich letech?
Kvota na rok 2012 je davno obsazena.
Ty si taky obsazenej hlavne v hlave mas obsazeno senem a neni uz tam misto na mozek DANECKU !
no lol, ty si retardovanej dement
Bud v klidu,kvota bude udajne vypsana hned z kraje roku 2012,stejne jako vloni to bylo v pulce ledna.Od ty doby,co tady exhibuje clovek pod jmenem Dan,pise zamerne samy kraviny,takze jeho prispevky netreba brat vazne.Vypis z banky videt chteji,ale nemusi byt za posledni tri mesice,ani nemusis dokladat pracovni smlouvy od vsech byvalych zamestnavatelu…a vizum i prac.povoleni ti udeli i kdybys zila mimo CR treba od patnacti…pokud jsi porad cesky obcan,dolozis cisty rejstrik trestu a vse co je pozadovano!Zadny nervy!
Ja nevim proc by ten Dan mel kecat. Moje neter sem chtela take prijet a rekli ji to same.
Ja vam rikam,ze je to kravina!Nova kvota neni jeste vubec vypsana a kvota na rok 2011 neni jeste ani zdaleka vycerpana!
Prepis volnych mist z Kanadske ambasady ze 17.11.2011:
„Volná místa pro rok 2011 do programu Zažijte Kanadu
pracovní prázdniny: 46
Profesní rozvoj/Stáž v rámci studia: 8“
Proste nemate pravdu ani vy,ani kdokoliv pod jmenem Dan.
Chcete tvrdit, ze kanadska ambasada zamestnanava nekompetentni osoby, ktere nevi o cem mluvi?
Nechci nic tvrdit,jen jsem prekopiroval pocet zbyvajicich nevycerpanych viz a prac.povoleni v programu Zazijte Kanadu pro rok 2011.To,ze kvota pro rok 2012 nebyla doposud vubec vypsana a tudiz nemohla byt ani naplnena,ci obsazena je realita.
http://www.canadainternational.gc.ca/czech-tcheque/youth-jeunes/index.aspx?lang=ces
No tak si kopirujte a nepomlouvejte kanadske zastupitelske urady. Nemuze se Vam to vyplatit pokud chcete Kanadu navstivit.
Ukazte mi kde pomlouvam kanadske urady!Jestli tady nekdo pomlouva kan.urady,tak predevsim ti,kteri tu tvrdi nesmysly o obsazene kvote zadatelu o Zazijte Kanadu 2012 v dobe,kdy jeste zadna kvota na rok 2012 nebyla vypsana!Proboha proberte se!
Máš problém?Vždyť má pravdu,tak se hoď do klidku ty,vole!
Nemluv o ni tak!Na tom prece neni nic spatnyho,ze ma jiny nazor i kdyz argumentuje o nicem.Neco mi ale prece jen nehraje..ta nova kvota vypsana proste jeste nebyla a kdy chce vycestovat nejpozdeji do brezna 2012,ten muze stale pozadat o Working holiday letos!
Nekdo se Vam tady snazi vysvetlit, ze kvota byla naplnena jeste pred zverejnenim a Vy to nechapete. Nechte se vysetrit a hledejte kvoty do Mongolska. Mongoloidi.
Boze to je blbost.Kdyz kvota nebyla stanovena,nemohla byt tudiz ani naplnena
😀 😀 😀 hahahaha
Jen bych upozornil ze uz je mozne posilat zadosti na tento rok. Doslo k par zmenam, ty nejdulezitejsi jsou nasledujici:
– Nemluvi se tam o letence, takze zadne potvrzeni rezervace neni nutne
– Motivacni dopis není potreba
– Ten formular Privacy notice statement je uplne novy a obsahlejsi
– 2x kopii pasu
– 2x vypis z uctu
– poplatek je zvysen na 110 eur
A mimochodem vypis z trestniho rejstriku zdrazil o 100 %. Toť vše. Ať se daří.
jj, je to tak jak rika Libor,
pred 14 dnama mi prislo WorkHolidayVizum.
zpatecni letenka je nezajima a co je hlavni
visa jeste jsou,takze ten dement co psal ze uz nejsou,
nejspis vizum nedostal.moc ho to stve, protoze bude muset hnit v cechach, proto vytvoril tuto dezinformaci.
litujeme te vsichni…
Nikoho nelituj. Te, ze mas vizum jeste neznamena, ze projdes po priletu pres CBSA ( jestli vis co to je ). Mozny je, ze poletis zase zpatky. Good luck pane vratny.
myslis Canada border servis agency.
na zelandu maj neco pdobnyho, neprojdes pouze v pripade,ze nesplnujes podminky nebo sebou tahas veci co nemas.
Ahoj,nějak jsem nenašel tu stať kde by se nemluvilo o motivačním dopise.
A ja nemam ani dolary.
Jsem certifikovaná překladatelka (CZ>EN, SK>EN, EN>CZ) v Britské Kolumbii a nabízím ověřené překlady dokladů (rodný list, řidičský průkaz, výpis z rejstříku trestů atd.). Moje certifikace je uznávaná na celém světě.
sa************@ya***.com
Mé jméno je Miss Sandra Jobe, viděl jsem váš profil dnes a stal intrested ve vás, budu také rád, aby věděli, že více, a chci vám poslat e-mail na mou e-mailovou adresu, takže mohu vám můj obrázek, abyste vím, které jsem am.Here je moje e-mailová adresa Věřím, že můžeme přejít od tady. Čekám na váš mail na mou e-mailovou adresu ABO (
sa************@ya***.com
Vzpomeňte si na dálku nebo barva není záležitost, ale láska věcech alot v životě. My jde. slečna sandra
sa************@ya***.com
My name is Miss sandra jobe,i saw your profile today and became intrested in you,i will also like to know you the more,and i want you to send an email to my email address so i can give you my picture for you to know whom i am.Here is my email address I believe we can move from here. I am waiting for your mail to my email address abo(
sa************@ya***.com
Remeber the distance or colour does not matter but love matters alot in life. My regards. Miss sandra
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Nové články
Dokonalé holení nejen na cestách
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.