Práce/pomoc v zahraničí

práce ve Španělsku léto 2016

Tereza

Ahoj! V současnosti pracuji ve Španělsku jako aupair již druhým rokem a končím v červenci. Chci si najít práci, i když zrovna tady to není bohužel vůbec jednoduché, ale pro začátek něco minimálně přes léto, ideálně Valencia a okolí. Pokud máš stejný záměr jako já a dorozumíš se minimálně anglicky, tak určitě napiš! Ve dvou se to lépe táhne a i hledá! 😉 Je mi 21 let, mluvím anglicky a dorozumím se i španělsky a německy.

Zkušenosti čtenářů

Kuba

Ahoj, sháním jakoukoliv práci v zahraničí. A je mi celkem jedno kam, potřebuji si hlavně zdokonalit angličtinu… a to jinak než vycestováním pryč nevidím. Španělsko je můj sen už od mala, už jenom se tam podívat… a taky bych se rád naučil španělsky. S tou prací je to tam horší, co jsem se po nějaké díval, všude požadují x let praxe. Pak jedině asi za minimalní peníze přes nějakou agenturu. Potřebuji nějakou praxi v zahraničí a nebojím se vycestovat co nejdřív 😉

Petr

Já hledám práci na léto. Slyšel jsem, že v Lloret de Mar je přes prázdniny spoustu volných míst, např. v hotelech nebo rozdávání letáčků na různé akce atd… Někde jsem četl, že tam mají lidi třeba i 3 práce najednou a spousta z nich tam jede na dovču a už tam zůstanou až do konce prázdnin. Já jsem tam byl už několikrát, ale vždycky jen jako rekreant a je pravda, že je tam spousta barů, restaurací, diskoték atd… Takže práce tam bude asi dost. Uvažuju nad tím, že bych to v létě zkusil, pokud mi nevyjde Německo nebo Británie. Domluvím se slušně německy i anglicky a mám základy španělštiny. Tak kdyby měl třeba někdo nějaký tip nebo zkušenost přímo s Lloretem nebo Barcelonou, tak ho rád uslyším a samozřejmě pokud někdo plánuje něco podobného, tak bych se přidal. Je mi 23 let.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: