Ahoj,
tímto bych Vám rád nabídl pracovní příležitost v USA na pozici: plavčík. Naše firma se jmenuje High Sierra pools a operujeme na východním pobřeží USA (MA, NJ, DC, MD, VA, Richmond, Tide water). Jsme společnost s dlouhou tradicí, mnoha spokojenými pracovníky nejen z Evropy, garantovanými hodinami a zajištěným ubytováním v blízkosti práce. Požadavky na tuto práci jsou: průměrná znalost anglického jazyka, zodpovědnost, samostatnost a statut studenta denního studia na vysoké škole (práce je sezonní, tzn přes prázdniny – vízum je vydáváno (až) na 4 měsíce práce + 1 měsíc cestování).
Nenechte si ujít výbornou možnost jak zajímavě strávit prázdniny, vydělat si, procestovat nejzajímavější lokality USA a poznat nové kamarády z celého světa. Můžete vycestovat jako jednotlivec, nebo skupina.
Jakékoliv dotazy můžete směrovat na email : kh****@hi*************.com
S pozdravem, Kryštof
Pan Krystof asi nema nic jineho na praci nez pohotove odpovidat na neprijemna fakta.
Dobrý den, jste schopen zajistit také brigadu pro mladší 18 let? na letní prázdniny v usa děkuji
Ne.
Ahoj,
já jsem byl 4x pracovat v USA v kempech. Byly to nejlepší 4 léta co jsem kdy měl
Byl jsem s agenturou Camp Leaders- http://www.campleaders.com , a byl jsem spokojenej. Za poplatek jsem dostal letenku, ubytování, stravu a pojištění. Jo a poplatek byl cca. 10,000 Kč.
Pokud budeš chtít, kontaktuj mě na mailu: se*****@se****.cz
Tak na Krystofa pozor nebo budete litovat. Uz se o nej zajima policie a postizenych je mnoho.
Jitko, budto jseš od konkurenční firmy, nebo jseš tak uboze primitivní že takovýhle výroky střílíš od boku. Tak či onak, zamysli se nad sebou.
P.S: Úzce spolupracujeme se Student Agency již několik let. Myslím, že to mluví za vše.
Pěkný den, Kryštof
Ano to mluví za vše… ale asi ne tak jak bys chtěl.