Ahoj,
tímto bych Vám rád nabídl pracovní příležitost v USA na pozici: plavčík. Naše firma se jmenuje High Sierra pools a operujeme na východním pobřeží USA (MA, NJ, DC, MD, VA, Richmond, Tide water). Jsme společnost s dlouhou tradicí, mnoha spokojenými pracovníky nejen z Evropy, garantovanými hodinami a zajištěným ubytováním v blízkosti práce. Požadavky na tuto práci jsou: průměrná znalost anglického jazyka, zodpovědnost, samostatnost a statut studenta denního studia na vysoké škole (práce je sezonní, tzn přes prázdniny – vízum je vydáváno (až) na 4 měsíce práce + 1 měsíc cestování).
Nenechte si ujít výbornou možnost jak zajímavě strávit prázdniny, vydělat si, procestovat nejzajímavější lokality USA a poznat nové kamarády z celého světa. Můžete vycestovat jako jednotlivec, nebo skupina.
Jakékoliv dotazy můžete směrovat na email :
kh****@hi*************.com
S pozdravem, Kryštof
Tak na Krystofa pozor nebo budete litovat. Uz se o nej zajima policie a postizenych je mnoho.
Jitko, budto jseš od konkurenční firmy, nebo jseš tak uboze primitivní že takovýhle výroky střílíš od boku. Tak či onak, zamysli se nad sebou.
P.S: Úzce spolupracujeme se Student Agency již několik let. Myslím, že to mluví za vše.
Pěkný den, Kryštof
Ano to mluví za vše… ale asi ne tak jak bys chtěl.
Pan Krystof asi nema nic jineho na praci nez pohotove odpovidat na neprijemna fakta.
Dobrý den, jste schopen zajistit také brigadu pro mladší 18 let? na letní prázdniny v usa děkuji
Ne.
Ahoj,
já jsem byl 4x pracovat v USA v kempech. Byly to nejlepší 4 léta co jsem kdy měl
Byl jsem s agenturou Camp Leaders- http://www.campleaders.com , a byl jsem spokojenej. Za poplatek jsem dostal letenku, ubytování, stravu a pojištění. Jo a poplatek byl cca. 10,000 Kč.
Pokud budeš chtít, kontaktuj mě na mailu:
se*****@se****.cz
Tip měsíce: Mauricius
Mauricius … tak trochu jiná pracovní cesta
Jak prožít na Mauriciu několik měsíců života?
Nejlepší tipy co vidět a zažít na sopečném ostrově Mauricius
Knižní tipy
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Nové články
Do Španělska za historií, vínem a dobrým jídlem
Švýcarsko s dětmi. Trek po loukách a chatách nad údolím Nendaz
ROZHOVOR: Radek Jaroš – Izolované hory světa jako cestovatelský cíl
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.