USA

Práce v kempu a cestování v USA 2014

Michaela

Chtěla bych se s vámi podělit (alespoň ve zkratce) o své zážitky z tohoto léta, kdy jsem poprvé vyjela do USA.O druhu práce a způsobu, jak vycestovat, jsem přemýšlela dlouho. Po tom, co jsem mluvila s několika lidmi, jsem se nakonec rozhodla pro práci v kempu, a to hned z několika důvodů. Hlavně proto, že jsem v USA předtím nebyla a chtěla jsem vycestovat s tím, že se pak už nebudu muset starat ani o shánění práce ani o ubytování a stravu. Kemp tedy byla jasná volba a rozhodně nelituji. Kvůli nejlepší ceně a podmínkám jsem si vybrala společnost Camp Leaders a mohu ji jen vřele doporučit. Odcestovala jsem v polovině června a pracovala 10 týdnů v kempu Island Lake Arts and Sports Center v Pennsylvánii.Pracovala jsem jako pomocná síla v kuchyni. Práce to byla úžasná, pracovali jsme 3x denně a mezitím měli přestávky, kdy jsme se buď mohli opalovat nebo zkoušet kempové aktivity. Po kempu jsem využila celou svou Grace period a cestovala 30 dní z New Yorku do Portlandu v Oregonu, a to vlakem a autem. Vyprávění o cestování by vydalo na několik stran, ne-li celou knížku. Ráda ale komukoliv napíšu víc o svých zkušenostech a zážitcích nebo s čímkoliv poradím, bude-li chtít. Do USA se chystám i toto léto, ale chci zkusit resort 🙂 Můj mail je de***@ce*****.cz. Přeju všem krásné léto!

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: