Zdravim vsechny cestovatele,
Mam pro Vas zajimavou nabidku prace na leto 2015. Prace se nachazi v krasnem udoli Okanagan v BC. Jedna se predevsim o sber tresni na nejvetsi tresnove farme v Kanade. Hledame sikovne mlade lidi co si chteji privydelat na cestovani, naucit se trochu anglicky a poznat velkou spoustu zajimavych lidi. Prace je to manualni, namahava, ale zase pomerne dobre placena.
Veskere informace a prihlasky muzete najit zde: www.coralbeach.ca
Nabor se otevira 1.12.2014
Hlavni sezona je zhruba od pulky cervence do konce srpna.
Prace je vhodna i pro holky. Nabirame na spoustu pozic ne jen na sbirani.
YouTube video: https://www.youtube.com/watch?v=PzZoE6G_Wq8
Pokud mate nejake dotazy tak muzete psat na:
pa***********@gm***.com
Ci v anglictine komunikovat na
Bob +1 250 7188026
bs********@sh**.ca
Počáteční náklady ?
Na jaké vízum se to dá? Nebo jen na Working Holiday?
Nejlepsi moznost viz je working holliday. Pocatecni naklady – Viza 3000kc, Zpatecni letenka cca 15000kc, doprava jidlo do startu 5000kc. Plus minus autobus
Že WH vízum je nelepší možnost, je mi jasné. Jde mi ale o to, zda je možnost i na nějaké jiné. Kvůli období „early July until early to mid-September“ mi přijde škola žádat o WH víza.
co znamená poměrně dobře placena?
Zadne jine viza se nenabizi. Pomerne dobre placena je, ze pokud umis trochu makat, tak si v pohode na 20CAD za hodinu.
Dobrý den, můžete přijmout 16 kluka?
Ahoj. Nejsem si jist jestli můžeš mít v tomto věku WH víza. Koukni na net od kolika se dávají víza. Jinak na farmě potom není problém.
Čau, ví už někdo teď, že by do té Kanady jel?? Já o tom dost silně uvažuju, ale raději bych tam jel s někým…
ahoj, ja rovnako silno uvažujem že by som šla a určite sa budem cítiť istejšie pokiaľ by som sa mohla k niekomu pridať. Je vlastne táto ponuka ešte aktuálna? Ďakujem
Jasne je to aktualni a stale nabirame. Vubec se neni treba cehokoliv bat…proste zazadejte o viza a vyrazte. Kazdej klidne solo…pokud mate dotazy piste na muj mail
Bude si někdo letos vyřizovat víza do Kanady? Raději bych se k někomu připojila, ať to nějak nepo… v rámci administrativy:D
ahoj,chci se zeptat na jak dlouho se vyplatí jet za prací do Kanady? je to myšleno na 2 měsíce přes letní prázdniny, nebo déle? Jen jestli se to s náklady na dopravu, bydlení, atd. vyplatí.. :). Je nabídka stále aktuální? děkuji za info. 🙂
Ahoj, nabídka je stále aktuální. Vyplatí se jet i jen na 2 měsíce přes letní prázdniny. Určitě je ale lepší víza využít na celou dobu.
rad by som to skusil prosim kde sa mam prihlasit a date mi viac informacii napiste mi
bi*****@az**.sk
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Nové články
Vodopády kam se podíváš…
Cestobraní – festival, na který se nezapomíná
Dokonalé holení nejen na cestách
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru