Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj nevíte někdo o nějaký práci pro 3 lidi v Kanadě? Délka, tak cca 6 měsíců od července. Co se týče práce tak hlídání dětí, úklidy, práce na farmě, sběr atd. Díky
Chystáme se i cestovat po Kanadě, pak máme v plánu USA. Na internetu jsem četla, ze pracovní vízum na praci na farmě není potřeba, co je na tom pravdy?
alex:
Na Internetu muze kazdy napsat kdejake h.ovno. Proc se na farmy nepodivate primo na kanadskem vladnim webu? Nebo neumite AJ?
Pajdulak
alex:
Podle me na tom pravdy neni vubec nic.
Na jakoukoli praci je potreba pracovni povoleni.
Tak mi prosím poraďte, chci cestovat a pracovat v Kanadě, ale jak si mám obstarat pracovní vízum, když je zapotřebí aby Vás zaštitovala Kanadská firma. Děkuji
Alexi, zní to že víš že na pracovní vízum potřebuješ aby Ti to získal zaměstnavatel. Tak je to jen otázka si najít prácoviště, a oni se o to postarají. Tak je to jednoduché: najdi si zaměstnavatele.
Alexi, kolik ti je, co umis a jak umis anglicky ?
Alex uz na konkretni otazky neodpovida – asi nevi co
Tomáš
Ahoj, mám zájem o práci v Kanadě jako řidič popřípadě cokoliv jiného. Anglicky umím lepší základ spíš více rozumím než-li mluvím.
Jitka
Zdravím, víte o nějaké brigádě v Regině, Saskatchewan?
Mám v plánu vycestovat na WH. Aj dobré základy.
Díky za jakékoliv doporučení či radu.
Darek
Regina je v pohode pro nalezeni prace v obdobi kveten-cerven. Co to je bridaga? Prace na cerno?
Brigada je prace zadarmo, to uz asi v Cesku neuci, co znamenaji nektery slova.
petr
tak brigáda se považuje i práce, kde by bylo méně než 40 hodin týdně. taková ta klasika, aby bylo na jídlo a bydlení a jen trochu pak na cestování…pro mě taky jiným slovem part-time
petr
tak mi to nedalo a našel jsem ,,odbornější“ popis pro ty co si chtějí rýpnout… ,,Brigáda je určitý specifický typ drobné výpomocné práce, která nemá povahu dlouhodobé systematické činnosti, může se jednat i o nesystematickou pracovní činnost vykonávanou svépomocným způsobem. Jedná se o práce, kterou mohou být vykonávány jako dobrovolná výpomoc prováděná zdarma nebo jen za symbolickou odměnu (dobrovolná brigáda) nebo i za mzdu (placená brigáda). V minulosti se často jednalo o nějakou činnost sezónní nebo nárazové povahy – například práce při sklizni zemědělských plodin (bramborová brigáda, chmelová brigáda, brigáda při žních, sběr mandelinky bramborové) nebo výsadbě lesních stromků prováděné po rozsáhlých lesních kalamitách apod.“
petr:
Hmm. V Regine, ale vsechny tyto „brigady“ delaji Mexicane. Jsou spolehlivejsi, pracovitejsi s slusnejsi, ne jako vseznalkove z vychodni Evropy.
patricie
Ahoj
Žiji v Kanadě už několik let, pomáháme lidem kteří chtějí pracovat nebo studovat v Kanadě napiš te na email Tr******@ya***.ca
Mate pracovni povoleni?
Boužel to nemáme.
Chystáme se i cestovat po Kanadě, pak máme v plánu USA. Na internetu jsem četla, ze pracovní vízum na praci na farmě není potřeba, co je na tom pravdy?
Na Internetu muze kazdy napsat kdejake h.ovno. Proc se na farmy nepodivate primo na kanadskem vladnim webu? Nebo neumite AJ?
Podle me na tom pravdy neni vubec nic.
Na jakoukoli praci je potreba pracovni povoleni.
Tak to s Vámi souhlasím, proto se ptám zde kde je na to vyhraněný prostor. Nebo Vy jste to ještě nepochopil?
Proc nejedete do Syrie nebo do Libye?
Tak mi prosím poraďte, chci cestovat a pracovat v Kanadě, ale jak si mám obstarat pracovní vízum, když je zapotřebí aby Vás zaštitovala Kanadská firma. Děkuji
Alexi, zní to že víš že na pracovní vízum potřebuješ aby Ti to získal zaměstnavatel. Tak je to jen otázka si najít prácoviště, a oni se o to postarají. Tak je to jednoduché: najdi si zaměstnavatele.
Alexi, kolik ti je, co umis a jak umis anglicky ?
Alex uz na konkretni otazky neodpovida – asi nevi co
Ahoj, mám zájem o práci v Kanadě jako řidič popřípadě cokoliv jiného. Anglicky umím lepší základ spíš více rozumím než-li mluvím.
Zdravím, víte o nějaké brigádě v Regině, Saskatchewan?
Mám v plánu vycestovat na WH. Aj dobré základy.
Díky za jakékoliv doporučení či radu.
Regina je v pohode pro nalezeni prace v obdobi kveten-cerven. Co to je bridaga? Prace na cerno?
Brigada je prace zadarmo, to uz asi v Cesku neuci, co znamenaji nektery slova.
tak brigáda se považuje i práce, kde by bylo méně než 40 hodin týdně. taková ta klasika, aby bylo na jídlo a bydlení a jen trochu pak na cestování…pro mě taky jiným slovem part-time
tak mi to nedalo a našel jsem ,,odbornější“ popis pro ty co si chtějí rýpnout… ,,Brigáda je určitý specifický typ drobné výpomocné práce, která nemá povahu dlouhodobé systematické činnosti, může se jednat i o nesystematickou pracovní činnost vykonávanou svépomocným způsobem. Jedná se o práce, kterou mohou být vykonávány jako dobrovolná výpomoc prováděná zdarma nebo jen za symbolickou odměnu (dobrovolná brigáda) nebo i za mzdu (placená brigáda). V minulosti se často jednalo o nějakou činnost sezónní nebo nárazové povahy – například práce při sklizni zemědělských plodin (bramborová brigáda, chmelová brigáda, brigáda při žních, sběr mandelinky bramborové) nebo výsadbě lesních stromků prováděné po rozsáhlých lesních kalamitách apod.“
Hmm. V Regine, ale vsechny tyto „brigady“ delaji Mexicane. Jsou spolehlivejsi, pracovitejsi s slusnejsi, ne jako vseznalkove z vychodni Evropy.
Ahoj
Žiji v Kanadě už několik let, pomáháme lidem kteří chtějí pracovat nebo studovat v Kanadě napiš te na email
Tr******@ya***.ca
Tak na tyhle lidi dobry pozor.
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Olinalá: poklad na konci světa
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Nové články
Olinalá: poklad na konci světa
Neznámá Mauritánie
Vánoční trhy od Brém až po Berlín.. a mnohem dál
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.