Práce/pomoc v zahraničí

Práce v Itálii v hotelu květen – září 2015

Fortunata

Hledám pokojskou + pomoc v jídelně a v kuchyni do hotelu na severu Itálie v termínu květen až září 2015. Jde o zaměstnanecký poměr na dobu určitou s ubytováním a stravou. Jazyk umět nemusíte, personál je český. Pište na email:

vy***********@em***.cz

Zkušenosti čtenářů

Tomcz

Psal jsem mail bohužel nikdo zatím neodpovědel 🙂

Pavel Batka

Dobrý den moc bych si vážil této příležisoti prosím a další informace či kontaktování patřičné osoby děkuji za přečtení.

Fortunata
Pavel Batka:

Děkuji za Váš zájem. Tento personál tvoří většinou ženy, které jsou ubytované ve společném pokoji. Pro smíšený kolektiv nemám bohužel ubytovací kapacitu. Pokud by se mi přihlásilo více mužů, mohla bych sestavit mužský kolektiv, ale zatím se hlásí převážně ženy.

Honza
Fortunata:

Dobrý den, kdybyste sestavila mužský kolektiv, tak bych byl vděčný za podrobnější info. email:

ja***********@gm***.com

Beata

Ahoj, mám vážný zájem o tuto práci. V případě potřeby můžu zaslat svůj životopis a doporučení od předchozího zaměstnavatele. Děkuji.

Fortunata
Beata:

Děkuji za Váš zájem, Beato. Budu ráda, když mi pošlete životopis na

vy***********@em***.cz

.

Jitka Svobodová

Dobrý den,hledám práci v Epanu,od května 2015,jako pokojská.
Doposud jsem pracovala v Oberplanitzinku-5 let, za.moc toho nenamluvim, o to
Víc pracuji.Dekuji ze nabídku práce.zdravim.

Fortunata
Jitka Svobodová:

Paní Svobodová, napište mi prosím, na jaký mail Vám mám napsat. Děkuji. Fortunata.

Peter

Ja se hlasim taky k muzskymu kolektivu 😉

Radek

Ahoj, pokud by tedy byl nějaký mužský kolektiv tak se hlásím také.

Lenka

Dobrý den, neměli by jste práci pro pár? Chystáme se s přítelem odcestovat. Prosím o případné info na email:

an******@gm***.com

Erika Reindlová

Dobrý den.
Mám vážný zájem o tuto práci.
Je to ještě aktuální nabídka?
Děkuji za odpověď.
S pozdravem
Reindlová Erika

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: