Práce/pomoc v zahraničí

Práce v Anglii – nabídka , 35000,-/m

Lucie

Do rodinné firmy, specializující se na úklid RD a kanceláří přijmeme ihned nové zaměstnankyně s řidičským průkazem sk. B

Plat 35000,- + věrnostní bonusy za odpracované roky.K dispozici firemní auto , oblečení apod.
Životopisy posílejte na email

lu************@se****.cz

Zkušenosti čtenářů

Marek

35000 a jen ženy? Že si přividělávají i jinak? 35000 pouze za úklid? Tomu nevěřím.

Úklid

Tak já tomu i věřím, kamarádka takhle pracovala v Kanadě, v rodinné firmě, oblečení teda neměly, ale jinak tam pracovaly jen ženy, jezdilo se po dvou, po třech a byly firemní auta. Taky dostávaly od domácností kde uklízely dýško, většinou od stálých zákazníků, kde uklízely každý týden, tak už se znaly. Já jsem jela párkrát s ní, takže jsem to zažila, ale je to fuška, na úklid celého domu je třeba jen 1,5hod. ( ono se to zdá hodně, ale třeba vodovodní baterie musely čistit kartáčkama na zuby, leštit podlahy, sprchové kouty, utírat věechno do sucha, dřezy, podlahy, vany i WC! Kámošce takhle spadl kartáček do záchodu a už ho nevylovila, zákazník o několik dní potom volal do firmy, že má ucpaný záchod a byl z toho průser, firma to tehdy zaplatila:-o)

Marketa

Dobry den,
Jsme dve kamaradky a schanime nejakou praci jak je uklid ci tak momentalne se nachazime ve Stoke on trent , ale ve stredu se premistime do Londyna. Predemd iky za odpoved Škodová.

Martin

Ano, je to mozne… 35 000 CZK / mesic CISTEHO je v UK velmi slabe nad minimalni mzdou.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: