Zdravím všechny zapálené cestovatele,
jsem 23-letá studentka, dosud nějakým větším cestováním nepolíbená, ale to se přesně chystám změnit. Příští léto bych ráda nejspíš se Student Agency vyrazila s programem Work and travel do USA, nechce se mi ale rozhodně jet samotné, protože ve dvou (a více) se to lépe táhne. Je tu někdo, kdo by měl podobné plány a tak bychom se mohli nějak domluvit, co tedy vlastně chceme podniknout:)? Ideálně z Prahy, ať před tím někam zajdeme a zjistíme, jak moc se chceme zabít, ale není podmínkou:).
Hoj, hoj, holky,
jsem jednou z těch, které sdílí vaše plány a představy o budoucnosti a právě se je snaží postupně realizovat:) Jsem na tom úplně stejně jako ty, Niky, co se týče studia a dosavadního většího nepolíbení cestováním. Ale hodlám se do toho vrhnout po hlavě, takže jsem ráda, že to máte stejně:) Pokud se mohu přidat, jsem pro dát spicha v Praze a poklábosit, co nás čeká a nemine:)
Budu ráda, když se ozvete
Můj email: yw***@se****.cz
Ahoj,
já jsem byl 4x pracovat v USA v kempech. Byly to nejlepší 4 léta co jsem měl. Work and travel je docela složitý program jestli jedeš do USA poprvé.
Byl jsem s agenturou Camp Leaders, a byl jsem spokojenej. Za poplatek jsem dostal letenku, ubytování, stravu a pojištění. Jo a poplatek byl cca. 10,000 Kč.
Pokud budeš chtít kontaktu mě na mailu. se*****@se****.cz
Ahoj,
já jsem byl 4x pracovat v USA v kempech. Byly to nejlepší 4 léta co jsem měl. Work and travel je docela složitý program jestli jedeš do USA poprvé.
Byl jsem s agenturou Camp Leaders, a byl jsem spokojenej. Za poplatek jsem dostal letenku, ubytování, stravu a pojištění. Jo a poplatek byl cca. 10,000 Kč.
Pokud budeš chtít kontaktu mě na mailu. se*****@se****.cz
A kluk ti nevadí ? 😀
To zní zajímavě, taky jsme přemýšlel vycestovat někam za prací, ale nemam zkušenosti s tímto, takže by bylo super jet ve více lidech. Kdybyste měli nejaké tipy tak je napište sem nebo se mužeme domluvit na mailu- ci****@al**.cz
Prošel jsem si to na SA a vypadá to dobře no, zaleži jaká muže být realita.
Ahoj, opravdu to zní zajímavě a také bych rád o prázdninách vyjel pracovat do zahraničí…..tak kdybyste se mi ozvali a poradili jak na to ….můj email je dv*********@gm***.com…..
Ahoj Niko,
určitě bych se ráda přidala 🙂 Ozvi se mi na můj mail, jestli je to u Tebe ještě aktuální a jak moc se chceš zabít 🙂
Můj mail je ma***************@em***.cz
dobrý deň hľadám si njaku brigádu na leto na mesiac júl august 2013 nevie niekto o nejakej
Ahooj, už maš někoho, kdo by s tebou letěl? Rada bych se přidala:-)
Ahoj, moc ráda bych s tebou jela:-) Tyto plany mám už hodně dlouho ..
ahoj kamaradi, rada bych nekam vyjela za praci, delala jsem fyzioterapii, ale muzu delat jakkoukoliv praci. tak jsetli o ncem vite dejte vedet. diky martina
Ahoj, mám přesně ty samé plány na léto 2013 🙂 akorát jsem se zaregistrovala u agentury Cool agent s nezávaznou přihláškou. Uvidím, co mi napíšou a podle toho se zařídím dál. Četla jsem jeden blog, kde slečna pracuje v Seattlu a byla právě se službami této agentury spokojená víc.
Je mi 21, pracuju v Holadsku a zároveň v Praze dálkově a individuálně studuju 😀 trošku šílený…
Když bys měla zájem mě víc poznat, tak písni na mail 🙂
S pozdravem
Martina
😀 on se tam ten můj mail nezobrazil…
Sa********@se****.cz