Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj, pokud máte zájem o letní brigádu na Aljašce, mrkněte na www.seafoods-alaska.cz
Zkušenosti čtenářů
Peťa
Ahoj, v nabídce jsou 3 firmy, dá se některá z nich doporučit? 🙂 Děkuju za odpověď. Rád bych tam přes léto jel, ale nemám s tím žádnou zkušenost, tak sháním informace 🙂
Lukáš
Ahoj,už potřebuji na pár měsíců s čr odjet a aljaška zní úžasně a klidně i práce v rybárně, každopádně by to byl zážitek a hodně ted uvažuji o tom..no chtěl bych tam jet stebou Peto, co se týče AJ tak uplný minimum ale zkusil bych se do leta základy naučit. napis na Mo*****@se****.cz
když by jsi se chtěla trochu domluvit
Tomáš
Ahoj,
taky o tom přemýšlím, jsem zaregistrován na stránkách a v lednu by měla být informativní schůzka.Stejně než se do něčeho vrhnu, rád bych kdyby se někdo našel kdo má zkušenosi s prací/agenturou na Aljašce. Kdyžtak taky pls na e-mail: to*********@gm***.com
Díky 🙂
Tomas
Tomáš:
Ahoj,
take jsem se prihlasil. Pokud uz mate nejake blizsi info tak prosim na to*********@ho*****.com
Dekuji
Fina42
Tomáš:
Ahojte, tak taky se chystám na léto na Aljašku. Nic víc, než e-mail s datem pohovoru mi nepřišlo. Ani tam nebylo, kde se pohovor uskuteční. Tady jsem našla nějaké recenze: http://www.indeed.com/cmp/Silver-Bay-Seafoods/reviews?fcountry=US
Honza
Ma s touhle praci nekdo zkusenosti? Jestli tonje fakt az takovy gulag jak se povida?
Honza
Ma s touhle praci nekdo zkusenosti? Jestli tonje fakt az takovy gulag jak se povida?
Martin
Čau, taky jsem na to narazil a rád bych jel. To, že práce je asi dost náročná, je jedna věc, ale jde o to, jestli to není jen nějakej podvod. Když by se ozval někdo zkušenější, byl bych rád. Díky
Radek
Ahoj
Též jsem se na oněch stránkách zaregistroval a řeším tentýž problém. Potvrdili vám již registraci a víte něco bližšího o konání oněch pohovorů, krom toho, že se přesunuli na březen? Zjistili někdo něco bližšího o provozovateli těch stránek?
Lukáš
Čau ,Martine a Radku , včera mi taky přišel ten email ohledně té schuzky z tou firmou, hele hodně o tom o té práci přemýšlím a do neděle to musíme potrvdit , kažzdopádně bych chtěl taky mít jistotu jestli nejde o podvod ale vypadá to důvěryhodně.Pokud můžete zavoj te mi na 775 312 006 a pokecáme o te práci.
Pepa
Ahoj chtěl bich na Aljašku jet pracovat a trvale žít .Jsem dřevorubec a chci tam pracovat v lese máte někdo nějaký kontakt nebo skušenosti kam se mám obrátit Děkuji za odpověd meil me******@se****.cz
Tereza
Ahojte… taky jsem se přihlásila a už mi došel i termín. Víte někdo další informace, jestli je to opravdu věrohodné? Případně ráda poznám někoho, kdo by tam jel taky. Kdyžtak piště na mail uh********@se****.cz
Dík 🙂
Juraj
Ahojte..nemáte nejaké nové info? Prípadne s kým sa vidím v utorok v Prahe? 🙂
Lukas
Ahoj všichni, chci se zeptat jestli někdo letos absolvoval práci přes zmíněnou agneturu. Díky za odpověď. Lu*******@gm***.com
Ondra
Lukas:
Dostal jsi nějakou odpověď? Taky by mě zajímaly zkušenosti…
Ahoj, mohl by zde někdo uvést, zda absolvoval práci na rybích farmách na Aljašce přes http://www.seafoods-alaska.cz... Loni zde podle příspěvků bylo plno lidí na pohovoru, nikdo už však neuvedl zda skutečně odjel a jak to případně vypadalo na místě. díky za zprávu, třeba i do emailu: pe*********@ce*****.cz
Alex
Také bych poprosil o bližší info, pokud se někdo loni účastnil 🙂 Děkuji, Alex.
PS: Mám podle rezervačního emailu jít 27.3 na schůzku a nevím, jestli má vůbec cenu tam jet. Můj Email: al*************@gm***.com
Káťa
Ahoj, mohla bych vás taky někoho poprosit o zkušenosti s výše zmíněnou agenturou? Z jejich webovek toho moc nevyčtu, hlavně co se přihlašování týče a nikdo z vás už pak tady nedal žádnou zpětnou vazbu. Moc děkuju:) Můj e-mail: kt**********@gm***.com
Ljuba
Byla jsem u Silver Bays 2krať přes http://www.seafoods-alaska.cz. A chti jet znovu. Jenže ta česká agentura na tento rok neotevírá registraci. Ví někdo něco? Chystá se někdo na Aljašku tento rok? Pište lk*******@ou*****.com
Ahoj, v nabídce jsou 3 firmy, dá se některá z nich doporučit? 🙂 Děkuju za odpověď. Rád bych tam přes léto jel, ale nemám s tím žádnou zkušenost, tak sháním informace 🙂
Ahoj,už potřebuji na pár měsíců s čr odjet a aljaška zní úžasně a klidně i práce v rybárně, každopádně by to byl zážitek a hodně ted uvažuji o tom..no chtěl bych tam jet stebou Peto, co se týče AJ tak uplný minimum ale zkusil bych se do leta základy naučit. napis na
Mo*****@se****.cz
když by jsi se chtěla trochu domluvit
Ahoj,
taky o tom přemýšlím, jsem zaregistrován na stránkách a v lednu by měla být informativní schůzka.Stejně než se do něčeho vrhnu, rád bych kdyby se někdo našel kdo má zkušenosi s prací/agenturou na Aljašce. Kdyžtak taky pls na e-mail:
to*********@gm***.com
Díky 🙂
Ahoj,
take jsem se prihlasil. Pokud uz mate nejake blizsi info tak prosim na
to*********@ho*****.com
Dekuji
Ahojte, tak taky se chystám na léto na Aljašku. Nic víc, než e-mail s datem pohovoru mi nepřišlo. Ani tam nebylo, kde se pohovor uskuteční. Tady jsem našla nějaké recenze: http://www.indeed.com/cmp/Silver-Bay-Seafoods/reviews?fcountry=US
Čau, taky jsem na to narazil a rád bych jel. To, že práce je asi dost náročná, je jedna věc, ale jde o to, jestli to není jen nějakej podvod. Když by se ozval někdo zkušenější, byl bych rád. Díky
Ahoj
Též jsem se na oněch stránkách zaregistroval a řeším tentýž problém. Potvrdili vám již registraci a víte něco bližšího o konání oněch pohovorů, krom toho, že se přesunuli na březen? Zjistili někdo něco bližšího o provozovateli těch stránek?
Čau ,Martine a Radku , včera mi taky přišel ten email ohledně té schuzky z tou firmou, hele hodně o tom o té práci přemýšlím a do neděle to musíme potrvdit , kažzdopádně bych chtěl taky mít jistotu jestli nejde o podvod ale vypadá to důvěryhodně.Pokud můžete zavoj te mi na 775 312 006 a pokecáme o te práci.
Ahoj chtěl bich na Aljašku jet pracovat a trvale žít .Jsem dřevorubec a chci tam pracovat v lese máte někdo nějaký kontakt nebo skušenosti kam se mám obrátit Děkuji za odpověd meil
me******@se****.cz
Ahojte… taky jsem se přihlásila a už mi došel i termín. Víte někdo další informace, jestli je to opravdu věrohodné? Případně ráda poznám někoho, kdo by tam jel taky. Kdyžtak piště na mail
uh********@se****.cz
Dík 🙂
Ahojte..nemáte nejaké nové info? Prípadne s kým sa vidím v utorok v Prahe? 🙂
Ahoj všichni, chci se zeptat jestli někdo letos absolvoval práci přes zmíněnou agneturu. Díky za odpověď.
Lu*******@gm***.com
Dostal jsi nějakou odpověď? Taky by mě zajímaly zkušenosti…
Ahoj, mohl by zde někdo uvést, zda absolvoval práci na rybích farmách na Aljašce přes http://www.seafoods-alaska.cz... Loni zde podle příspěvků bylo plno lidí na pohovoru, nikdo už však neuvedl zda skutečně odjel a jak to případně vypadalo na místě. díky za zprávu, třeba i do emailu:
pe*********@ce*****.cz
Také bych poprosil o bližší info, pokud se někdo loni účastnil 🙂 Děkuji, Alex.
PS: Mám podle rezervačního emailu jít 27.3 na schůzku a nevím, jestli má vůbec cenu tam jet. Můj Email:
al*************@gm***.com
Ahoj, mohla bych vás taky někoho poprosit o zkušenosti s výše zmíněnou agenturou? Z jejich webovek toho moc nevyčtu, hlavně co se přihlašování týče a nikdo z vás už pak tady nedal žádnou zpětnou vazbu. Moc děkuju:) Můj e-mail:
kt**********@gm***.com
Byla jsem u Silver Bays 2krať přes http://www.seafoods-alaska.cz. A chti jet znovu. Jenže ta česká agentura na tento rok neotevírá registraci. Ví někdo něco? Chystá se někdo na Aljašku tento rok? Pište
lk*******@ou*****.com
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Nové články
Dokonalé holení nejen na cestách
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.