Ahojte,
začiatkom budúceho roku by som chcela vycestovať za prácou do zahraničia.
Chcem si hladať prácu v horách/v prírode nie v meste. Uvažovala som nad Nemeckom,Rakúskom ale keďže moja nemčina nie je bohviečo, tak som sa rozhodla pre anglicky hovoriacu krajinu. V zahraničí som ešte nepracovala, pokiaľ nerátam moju súčasnú prácu v Prahe.
Takže si hladám nejakého pohodového parťáka/čku, a ak máš skúsenosti s prácou v zahraničí tým lepšie a ak nie, tak možno vo dvojici sa s tým popasujeme lepšie.
Ak máš záujem, tak sa ozvi, budem rada 🙂
aaaa eštte ak to niekoho zaujíma mám 25 rokov 😀
Dominika
Ahoj, pokud chceš, aby se ti někdo ozval, musíš nechat kontakt 😀
Máš tam pár nesrovnalostí: pokud vyjedeš v lednu, to už je samozřejmě pozdě na jakoukoliv práci na horách, to už je sezóna v plném proudu – na tohle se nabírá nejpozději v říjnu (October :-D).
Pracovat v anglicky mluvící zemi na horách je velmi naivní a nepravděpodobné – a to nejen proto, že UK moc hor nemá, a zimní sezóna ve Skotsku nestojí za řeč, navíc takovou práci by chtěl každý (to je podobné, jako každý turista touží po odlehlé, nedotčené pláži bez turistů, ale hlavně aby tam byl hotel, restaurace a dale se tam snadno dostat).
To bys musela do Alp, a to je třeba mluvit francouzky nebo německy. Je ale pravda, že jsem v UK viděl pár inzerátů, kde hledali pár, aby se staral o chatu v Alpách, a bylo to pro anglickou klientelu, takže francouzština nebyla nutná………………….
Já si jezdím do UK vydělat na cesty už roky, mám to v plánu i teď, tak se v případě zájmu o pokec ozvi 😀
to************@se****.cz
Čau Jirko, prosím tě kam a na co jezdíš do Anglie? myslíš, že by se tam dalo něco sehnat od ledna na cca 3 měsíce? měl jsem rozjednaný hory, ale s tím sněhem to zatím vypdá dost blbě. S prací na farmě mám nějaké zkušenosti (3x Zéland). Když bys o něčem věděl tak dej prosím vědět.
Díky
Čau Tome, tu odpověď máš přeci v tom co jsem už napsal, a na co jsi reagoval. Jezdit v lednu na 3 měsíce do Anglie je nesmysl (jak jsem již psal), a nikdo na Hedvábné stezce ti nenajde práci, tu si budeš muset najít sám, což jde. Stejně tak nikdo nedoporučí někoho, koho nezná (v UK se na reference dost dá). Pokud jsi byl na NZ tak víš jak to chodí, akorát NZ je sezónně závislý na baťůžkářích (a tak má brigády), UK moc ne.
Kdybys jel na NZ v červenci, našel bys na 3 měsíce brigádu? Pochybuji.
Je zajímavé, jak jsi zvolil napsat raději sem, a ne na mejla.
Ahoj Dominiko mám možnost pracovat na Rhodosu. Nechceš jet se mnou? Mě se totiž samotné nechce. Jedná se o práci za barem, výdělky jsou slušné a jídlo a ubytování je zdarma. Tak kdyby jsi měla zájem napiš mi na muůj email:
Lu************@se****.cz
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Nové články
Dokonalé holení nejen na cestách
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.