USA

podzim/zima 2013

Alex

Ahoj ve spolek,
ráda bych vycestovala za prací do USA na podzim, resp. v říjnu, přibližně na šest měsíců. Vím, že zatím je možná čas vše řešit, ale ráda bych měla alespoň malou představu, jak, že to chodí mimo letní brigády zprostředkované (czech-us, world and travel, atd.). Chápu, že mé dotazy jsou trochu fádní, chtěla bych však v tom mít jasno.
Je opravdu tak lehké sehnat práci až na místě? Líbí se mi Boston nebo východní pobřeží (Californie). Ale pracovní povolení dostanu jen v případě budu-li mít pracovní vízum, nebo je to jinak?
Jak je to s prací v kavárnách, restaurací, nebo hlídání dětí? Opravdu jsou místa v těchto pozicích dostupná, jak se na některých stránkách píše? Post práce plavčíka je k mání jen v letním odbobí, ani ne na Floridě?
Znáte někdo někoho, kdo není podvodník, pracoval/pracuje v USA, pro kontakt a užitečné informace, za které budu více než vděčná?
Děkuji za případné odpovědi a rady 🙂

Zkušenosti čtenářů

Petra

Ahojky, mám stejnou představu…jet na podzim za prací do USA. Nechtěla bys spojit síly, co se týka hledání práce a vyřizování víza? Napiš mi na mail, prosím… Díky Petra

Baru
Petra:

Ahoj, taky bych nejradši někam vyjela, nejlépe na podzim 🙂 kdyžtak piště mail na ba**************@ce*****.cz

Alexandra
Baru:

Ahoj, také bych se podívala do USA a spojila to s prací. Psala jsem na více inzerátu co se týče zahraničí nicméně je pro mně nejlákavější USA. Pokud bys měla zájem ráda se přidám. Alex

Tereza

Ahoj, taky o tom uvažuji a tápu, jak je popsáno v dotaze. Kdyby jste náhodou ještě chtěli další parťačku, tak mi prosím dejte vědět te************@se****.cz Díky :o)

Kristýna

Ahoj lidi, taky bych ráda vycestovala do zahraničí, nejlépe do USA. Za prací, něco procestovat a naučit se dobře jazyk. Pokud by byla parta lidí, kteří mají stejný plány, tak se ozvěte na mail. Ve více lidech se to lépe táhne. Díky Kristýna 🙂

Lucka
Kristýna:

Ahoj,v prosinci nejpozději v lednu se chystám vyjet do Ameriky za prací, cestováním popř. i studiem. Chtěla bych touto cestou oslovit všechny, kdo by se chtěl přidat. Můžete mi psát na dr**************@ce*****.cz

mikela

čao lidi!
dejte echo, jestli někam vyrážíte, pojedu kamkoliv, hlavně pryč na zimu 🙂

Patricie

Ahoj holky!
Já chci na podzim také vycestovat do USA, na jaře jsem začala shánět informace…v USA je velmi těžké dostat pracovní vízum, většinou ho dostávají doktoři apod.,není šance, že byste dostali pracovní vízum a pak jeli dělat uklízečku nebo barmanku. Samozřejmě můžete vycestovat na turistické vízum a pak si najít práci načerno, ale je to riskantní…Já si vybrala, že půjdu do USA jako aupair – je to nejlevnější a hlavně legální způsob jak v USA žít, pracovat a studovat. Jako aupair do USA můžete (legálně) vycestovat pouze přes agenturu, vízum mají také spešl pro aupair…jestli chcete, můžete mě kontaktovat na pa**************@se****.cz 🙂

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: