Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj, Pobaltí červenec 2011, odjezd nejlépe 4.7., ale může být o den dva později. Autem, se psem a pokud máš i ruské vízum tak je zajištěné ubytování v Moskvě. To bych ráda spojila i s Petrohradem. Cesta zpět opět přes Pobaltí.
Zkušenosti čtenářů
Jurin
Ahoj,
my jedeme 2 s kamaradem autem, ale odjizdime uz v patek 1.7. Vizum do Ruska nemame a asi uz ani neni realne ho ted vyridit.
Sandra
Jurin:
A co se potkat alespoň cestou? Máte nějaký itinerář cesty? Jako zastávky na zajímavých místech a nějaké tipy na kempy a tak…
S.
Pavla
Daruji za poštovné funglovku průvodce JOTA Pobaltí. Dejte si raději místo Moskvy Kaliningrad po Kurské Kose a víc času pro Petrohrad.
borek
cau, taky s pritelkyni jedem autem timhle smerem po 4.7. nebylo by marne vysdilet tipy, zkusenosti a doporuceni. Jako vzdy nechavam vse na nahodu, ale rozhodne se radi na ceste potkame. Dejte vedet, treba na mail.
borek
borek:
a muj mail
Jarda
Ahoj
shodou okolností já s kamarádkou vyjíždíme do Pobaltí 2. 7., tak kdyby jste měli zájem se tam někde potkat, tak se ozvěte
S trochou nadsázky : Pobaltí mi připadá daleko víc zajímavější, než Petrohrad… A když ne, tak mi přijde škoda Pobaltím „jen projet“…
P.S.: Bacha na Rigu! Je to skutečně Paříž Pobaltí – Draho !!!
Abade
Pobalti je úžasné. Cenově přijatelné až na Estonsko, kde loni v unoru zavedli Euro a tak sly ceny nahoru. Da se levne cestovat a pritom navstivit spoustu mist. Stopovani je tam naprosto skvele a litevske vlaky jsou cenove o trochu levnejsi nez CD. Lotyšsko taktez. Estonsko nevim. tam sem vlakem nejel. Jinak z Waršavy do St. Peterburgu jezdi autobusove linky spolecnosti Luxexpres, ktera zastavuje v Kaunasu, Vilniusu, Rize a Tallinu. Kdyz si nevyberete autobus ve „spicce“, da se jet za babku. Ceny se meni i podle toho jaky je den. Ja jel z warsavy do vilniusu za 14Eur. A to se da poridit i levnejc…
Ahoj,
my jedeme 2 s kamaradem autem, ale odjizdime uz v patek 1.7. Vizum do Ruska nemame a asi uz ani neni realne ho ted vyridit.
A co se potkat alespoň cestou? Máte nějaký itinerář cesty? Jako zastávky na zajímavých místech a nějaké tipy na kempy a tak…
S.
Daruji za poštovné funglovku průvodce JOTA Pobaltí. Dejte si raději místo Moskvy Kaliningrad po Kurské Kose a víc času pro Petrohrad.
cau, taky s pritelkyni jedem autem timhle smerem po 4.7. nebylo by marne vysdilet tipy, zkusenosti a doporuceni. Jako vzdy nechavam vse na nahodu, ale rozhodne se radi na ceste potkame. Dejte vedet, treba na mail.
a muj mail
Ahoj
shodou okolností já s kamarádkou vyjíždíme do Pobaltí 2. 7., tak kdyby jste měli zájem se tam někde potkat, tak se ozvěte
S trochou nadsázky : Pobaltí mi připadá daleko víc zajímavější, než Petrohrad… A když ne, tak mi přijde škoda Pobaltím „jen projet“…
P.S.: Bacha na Rigu! Je to skutečně Paříž Pobaltí – Draho !!!
Pobalti je úžasné. Cenově přijatelné až na Estonsko, kde loni v unoru zavedli Euro a tak sly ceny nahoru. Da se levne cestovat a pritom navstivit spoustu mist. Stopovani je tam naprosto skvele a litevske vlaky jsou cenove o trochu levnejsi nez CD. Lotyšsko taktez. Estonsko nevim. tam sem vlakem nejel. Jinak z Waršavy do St. Peterburgu jezdi autobusove linky spolecnosti Luxexpres, ktera zastavuje v Kaunasu, Vilniusu, Rize a Tallinu. Kdyz si nevyberete autobus ve „spicce“, da se jet za babku. Ceny se meni i podle toho jaky je den. Ja jel z warsavy do vilniusu za 14Eur. A to se da poridit i levnejc…
Tip měsíce: Mauricius
Mauricius … tak trochu jiná pracovní cesta
Jak prožít na Mauriciu několik měsíců života?
Nejlepší tipy co vidět a zažít na sopečném ostrově Mauricius
Knižní tipy
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Nové články
Do Španělska za historií, vínem a dobrým jídlem
Švýcarsko s dětmi. Trek po loukách a chatách nad údolím Nendaz
ROZHOVOR: Radek Jaroš – Izolované hory světa jako cestovatelský cíl
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru