Střední a východní Evropa

Pobaltí červenec 2011 spěchá:)

Sandra

Ahoj, Pobaltí červenec 2011, odjezd nejlépe 4.7., ale může být o den dva později. Autem, se psem a pokud máš i ruské vízum tak je zajištěné ubytování v Moskvě. To bych ráda spojila i s Petrohradem. Cesta zpět opět přes Pobaltí.

Zkušenosti čtenářů

Jurin

Ahoj,
my jedeme 2 s kamaradem autem, ale odjizdime uz v patek 1.7. Vizum do Ruska nemame a asi uz ani neni realne ho ted vyridit.

Sandra
Jurin:

A co se potkat alespoň cestou? Máte nějaký itinerář cesty? Jako zastávky na zajímavých místech a nějaké tipy na kempy a tak…
S.

Pavla

Daruji za poštovné funglovku průvodce JOTA Pobaltí. Dejte si raději místo Moskvy Kaliningrad po Kurské Kose a víc času pro Petrohrad.

borek

cau, taky s pritelkyni jedem autem timhle smerem po 4.7. nebylo by marne vysdilet tipy, zkusenosti a doporuceni. Jako vzdy nechavam vse na nahodu, ale rozhodne se radi na ceste potkame. Dejte vedet, treba na mail.

borek
borek:

a muj mail

Jarda

Ahoj
shodou okolností já s kamarádkou vyjíždíme do Pobaltí 2. 7., tak kdyby jste měli zájem se tam někde potkat, tak se ozvěte

Filip

S trochou nadsázky : Pobaltí mi připadá daleko víc zajímavější, než Petrohrad… A když ne, tak mi přijde škoda Pobaltím „jen projet“…
P.S.: Bacha na Rigu! Je to skutečně Paříž Pobaltí – Draho !!!

Abade

Pobalti je úžasné. Cenově přijatelné až na Estonsko, kde loni v unoru zavedli Euro a tak sly ceny nahoru. Da se levne cestovat a pritom navstivit spoustu mist. Stopovani je tam naprosto skvele a litevske vlaky jsou cenove o trochu levnejsi nez CD. Lotyšsko taktez. Estonsko nevim. tam sem vlakem nejel. Jinak z Waršavy do St. Peterburgu jezdi autobusove linky spolecnosti Luxexpres, ktera zastavuje v Kaunasu, Vilniusu, Rize a Tallinu. Kdyz si nevyberete autobus ve „spicce“, da se jet za babku. Ceny se meni i podle toho jaky je den. Ja jel z warsavy do vilniusu za 14Eur. A to se da poridit i levnejc…

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: