Ahoj! Možná píšu brzy, ale vždycky všechno dělám na poslední chvíli, tak to třeba zrovna teď nastal čas a udělám něco včas!
Jsem studentka prvním rokem VŠ a po dvou (ikdyž skvělých) létech jako au-pair ve Španělsku bych chtěla zkusit příští rok něco jiného. Protože jsem dost dlouho závodně plavala, nejradši bych zkusila plavčíka. Vím, že je plno agentur atd., ale možná bych to chtěla nejdřív zkusit „na vlastní pěst“. A tak hledám 1-2 další nejlépe holky cca v mém věku (já 20), které by do toho šly taky. Bylo by to lehčí s ubytkem, vyřizování všeho jde taky vždycky líp ve více lidech a v létě by to byla aspoň větší párty! Teď je má představa taková, že bych si chtěla zkusit najít práci bez agentury, prostě sama přes net (popřípadě s kamarády ze Španělska, které jsem získala během letošního a minulého léta jako au pair – jde o pobřeží Costa Brava – Katalánsko), zároveň si udělat kurz na plážového plavčíka se španělštinou (ještě nemám)… pokud by to opravdu nešlo, tak bych se obrátila na agenturu, ale to opravdu v krajním případě (asi jsem nějaká zaujatá proti těmto agenturám:D.. nebo neznalá, nevím). A podle toho samozřejmě pokračovala dál. Pokud by do toho někdo chtěl jít se mnou, napište mi pls na mail
na****@ce*****.cz
🙂 P.S. beru i maily od znalých a zkušených plavčíků, kteří by mi poskytli nějak víc info!:)
…muzeme debatit verejne, treba nas to obohati. /na podzim chci ziskaz licenci trenera plavani III tridy, protoze delat jen plavcika je nuda..Problem – v GB, Spanelsku i v Nemecku uznavaj pouze svoje narodni kurzy (plavciku). v Cr. muzeme udelat kurz platny pro USA, ale …jsem starsi 30 ti= nedostanu do USA vizum…//pokud vis,kde ve Spanelsku prijmou plavcika s Ceskym kurzem, dej echo. Ja bych rad na Canarske ostrovy, odealne uz letos.