Ahoj, hledáme spolucestovatele, nejlépe pár, který by chtěl také vyrazit na 3 – 4 týdny do Peru. Chtěli bychom jet někdy v období od půlky července do půlky září 2010 – záleží na domluvě. V plánu máme památky, přírodu, turistiku (Lima, Cuzco, Titicaca, Machu Picchu…). Jsme dva pracující z Liberce – Pavel (27) a Lenka (27). Případně dle letenky zvažujeme kombinaci Peru + Bolívie. Nějaké zkušenosti s cestováním už máme. Takže všichni, kdo by měli zájem s námi vyrazit do Peru – ozvěte se!
Ahoj, taky uvažuji jet ve stejném období do Peru a spojit to s Bolívií a možná ještě přes Paraquay až k Foz de Iguacu. Zatím jsme 2 (pár27,28) ale možná se přidá ještě kamarádka. Něco nacestováno rovněž mám i po Latinské Americe. Ráda bych se s Vámi spojila a možná můžeme podniknout část cesty společně. Mějte se, Renata
Ahoj,ozvi se prosím na mail 123pulecek(zavinac)email.cz, ať se můžeme lépe domluvit:).Zatím čauky, L+P
Cauky, na srpen zari planuju Jizni Ameriku a zatim jsem sam v Mexiku. Rad bych se k vam pridal jestli to jeste plati.
ma********@se****.cz
Ahoj Martine,
nakonec jsme letos Peru vyměnili za Čínu.Hasta luego!:)
Čau, jen rada – když jsem letěl já, tak zdaleka nejvýhodnější bylo se studentagency do madridu (5 tis) a pak přímo do limy (16 tis) – ale třeba je to už jinak 🙂 … jo a letenka madrid-lima se vždy zajímavě měnila cena v pondělí dopoledne (střídavě nahoru i dolů) 🙂 – ale je to už 2 roky…
Ahoj Patriku,díky, každá rada dobrá:) Letěl jsi s Air Europa? Resp. přes co jsi kupoval letenku z Madridu (stránky let.společnosti, nějaká zprostředkující internetová agentura?)
Air Comet – přes letuska.cz – bylo to levnější než přímo přes stránky společnosti i než nabídky jiných, co se tím zabývají – letenky praha-madrid a madrid-lima jsem kupoval zvlášť – takže mohl nastat problém při zrušení letu.. byl to ale duben-květen, takže asi nižší cena než termín, kdy pojedete vy…
doporucuji na letenky http://www.idealo.de a zkusit odlet z mnichova..v roce 2008 jsem byl na podzim v Peru a Bolivii..zpatecni letenka pres idealo.de Mnichov-Madrid-Lima byla vcetne vseho za cca 800E (tam jsem letel s Iberii a zpatky s LANem myslim..)
nekdy se muze zadarit luxusni cena letenky na http://www.akcniletenky.com
good luck
My loni leteli s TAM (brazilci) z Londyna pres Sao Paolo do Limy za 17 tisic. Tuto variantu nam nasel Olda Ther (peru.sletenkou.cz) Mohu doporucit.
Tom
http://www.loun.cz/cestovani/peru-bolivie
Ahoj vsem,
nema nekdo k dispozici elektronickou verzi pruvodce lonely planet po jizni americe? Predevsim mi jde o venezuelu, kolumbii, ekvador, peru, ci knihu trekking in the central andes.
Vymenou nabizim bolivii, brazilii, celou jizni ameriku od Frommers nebo jine pruvodce mimo jizni ameriku.
Diky!
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Nové články
Neznámá Mauritánie
Vánoční trhy od Brém až po Berlín.. a mnohem dál
Playa del Carmen
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru