Jižní Amerika

Peru léto 2010 – pojedete?

Pulec

Ahoj, hledáme spolucestovatele, nejlépe pár, který by chtěl také vyrazit na 3 – 4 týdny do Peru. Chtěli bychom jet někdy v období od půlky července do půlky září 2010 – záleží na domluvě. V plánu máme památky, přírodu, turistiku (Lima, Cuzco, Titicaca, Machu Picchu…). Jsme dva pracující z Liberce – Pavel (27) a Lenka (27). Případně dle letenky zvažujeme kombinaci Peru + Bolívie. Nějaké zkušenosti s cestováním už máme. Takže všichni, kdo by měli zájem s námi vyrazit do Peru – ozvěte se!

Zkušenosti čtenářů

Renata

Ahoj, taky uvažuji jet ve stejném období do Peru a spojit to s Bolívií a možná ještě přes Paraquay až k Foz de Iguacu. Zatím jsme 2 (pár27,28) ale možná se přidá ještě kamarádka. Něco nacestováno rovněž mám i po Latinské Americe. Ráda bych se s Vámi spojila a možná můžeme podniknout část cesty společně. Mějte se, Renata

Pulec
Renata:

Ahoj,ozvi se prosím na mail 123pulecek(zavinac)email.cz, ať se můžeme lépe domluvit:).Zatím čauky, L+P

Martin
Renata:

Cauky, na srpen zari planuju Jizni Ameriku a zatim jsem sam v Mexiku. Rad bych se k vam pridal jestli to jeste plati.

ma********@se****.cz

Pulec
Martin:

Ahoj Martine,
nakonec jsme letos Peru vyměnili za Čínu.Hasta luego!:)

Patrik

Čau, jen rada – když jsem letěl já, tak zdaleka nejvýhodnější bylo se studentagency do madridu (5 tis) a pak přímo do limy (16 tis) – ale třeba je to už jinak 🙂 … jo a letenka madrid-lima se vždy zajímavě měnila cena v pondělí dopoledne (střídavě nahoru i dolů) 🙂 – ale je to už 2 roky…

Pulec
Patrik:

Ahoj Patriku,díky, každá rada dobrá:) Letěl jsi s Air Europa? Resp. přes co jsi kupoval letenku z Madridu (stránky let.společnosti, nějaká zprostředkující internetová agentura?)

Patrik
Pulec:

Air Comet – přes letuska.cz – bylo to levnější než přímo přes stránky společnosti i než nabídky jiných, co se tím zabývají – letenky praha-madrid a madrid-lima jsem kupoval zvlášť – takže mohl nastat problém při zrušení letu.. byl to ale duben-květen, takže asi nižší cena než termín, kdy pojedete vy…

Tomas
Patrik:

doporucuji na letenky http://www.idealo.de a zkusit odlet z mnichova..v roce 2008 jsem byl na podzim v Peru a Bolivii..zpatecni letenka pres idealo.de Mnichov-Madrid-Lima byla vcetne vseho za cca 800E (tam jsem letel s Iberii a zpatky s LANem myslim..)

nekdy se muze zadarit luxusni cena letenky na http://www.akcniletenky.com

good luck

Tom
Tomas:

My loni leteli s TAM (brazilci) z Londyna pres Sao Paolo do Limy za 17 tisic. Tuto variantu nam nasel Olda Ther (peru.sletenkou.cz) Mohu doporucit.

Tom
http://www.loun.cz/cestovani/peru-bolivie

pavel

Ahoj vsem,

nema nekdo k dispozici elektronickou verzi pruvodce lonely planet po jizni americe? Predevsim mi jde o venezuelu, kolumbii, ekvador, peru, ci knihu trekking in the central andes.

Vymenou nabizim bolivii, brazilii, celou jizni ameriku od Frommers nebo jine pruvodce mimo jizni ameriku.

Diky!

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: