Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Nemá někdo zájem navštívit na cca 3 týdny Peru, jižní část, kaňon Colca, jezero Titicaca, treky u Machu Picchu, Cuzco apod. Vše na domluvě. Michal (42) mi****@se****.cz
Zkušenosti čtenářů
věruš
Ahoj!
Jedu se skupinou do Peru Bolívie na měsíc přesně na tato místa. Chceš kontakt na člověka, co to organizuje? Super!
Věruš
Michal
věruš:
Ahoj Věrko,
Díky moc za odpověď a nabízený kontakt.Možná se mýlím, ale asi jedeš s kamarádkou Luckou a skupinou Richarda Slaby.S ním jsem mnohé diskutoval, ale jezdí na dost dlouhou dobu (teď tedy jen na 4 týdny, dříve tuto cestu dělal na 5 týdnů).Právě kvůli těm 4 týdnům nemohu a pak ještě zajíždíte do Bolívie, kterou si chci projet zcela jako samostatnou destinaci.Jinak Richarda doporučuji.Kdybys měla jiný nápad, tak dej vědět.Hezký den Michal
Lukáš
věruš:
Ahoj Věruš
Prosim tě uzavřeli jste už zájezd do Peru a Bolivie nebo ještě máte volná místa??Popřípadě bych prosil kontakt na organizátora.
Děkuji
Lukáš
Marcela
Ahoj Michale
Platí ještě ten nápad s Peru?
Měla bych zájem.Marcela 41 let.
Ozvi se na to******@ce*****.cz
Petr
Můj známý (filmař)letí letos v létě na zajímavou expedici do oblasti Pantanal v Brazílii zaměřenou na fotografování jaguárů a dalších zvířat, kterou organizuje jeden z nejlepších průvodců v oblasti. Shání nějakého dalšího (amatérského nebo profesionálního) filmaře, který by měl zájem zúčastnit se expedice společně s ním. V případě zájmu prosím pište na uvedený email, případně volejte na 777 115 347.
Petr
Omlouvám se, vložil jsem příspěvek na špatné místo.
Yarda Gruss
Hola amigos, az budete v Peru a budete hledat ubytko v Arequipe, tak zde mam hostel s barem, mluvim cesky. Take Vam mohu dat info o zemi. Zdar Yarda
Martin
Yarda Gruss:
Zdravime.do Arequipy se chystame v srpnu nebo září.jak se jmenuje hostel?ze bychom u vas prespali a popovidali.nebo mi poslete prosim na st******@ce*****.cz
nejake info.díky díky..martin a dominika
Yarda Gruss
Martin:
Hola amigo Martine, hostel se jmenuje Inca Reisen House, adresa pasaje Saenz Pena A1 /por El Filtro/, Arequipa, jsem 10 minut pesky od hlavniho namesti.
Mam tu bar s pivem a vinem, bazen, pinpongovy stul.
Pokud mas jeste nejakou otazku tak se ozvi. Muzes take mrknout na muj web. http://www.peru.txt.cz
zdar Yarda
Ahoj!
Jedu se skupinou do Peru Bolívie na měsíc přesně na tato místa. Chceš kontakt na člověka, co to organizuje? Super!
Věruš
Ahoj Věrko,
Díky moc za odpověď a nabízený kontakt.Možná se mýlím, ale asi jedeš s kamarádkou Luckou a skupinou Richarda Slaby.S ním jsem mnohé diskutoval, ale jezdí na dost dlouhou dobu (teď tedy jen na 4 týdny, dříve tuto cestu dělal na 5 týdnů).Právě kvůli těm 4 týdnům nemohu a pak ještě zajíždíte do Bolívie, kterou si chci projet zcela jako samostatnou destinaci.Jinak Richarda doporučuji.Kdybys měla jiný nápad, tak dej vědět.Hezký den Michal
Ahoj Věruš
Prosim tě uzavřeli jste už zájezd do Peru a Bolivie nebo ještě máte volná místa??Popřípadě bych prosil kontakt na organizátora.
Děkuji
Lukáš
Ahoj Michale
Platí ještě ten nápad s Peru?
Měla bych zájem.Marcela 41 let.
Ozvi se na
to******@ce*****.cz
Můj známý (filmař)letí letos v létě na zajímavou expedici do oblasti Pantanal v Brazílii zaměřenou na fotografování jaguárů a dalších zvířat, kterou organizuje jeden z nejlepších průvodců v oblasti. Shání nějakého dalšího (amatérského nebo profesionálního) filmaře, který by měl zájem zúčastnit se expedice společně s ním. V případě zájmu prosím pište na uvedený email, případně volejte na 777 115 347.
Omlouvám se, vložil jsem příspěvek na špatné místo.
Hola amigos, az budete v Peru a budete hledat ubytko v Arequipe, tak zde mam hostel s barem, mluvim cesky. Take Vam mohu dat info o zemi. Zdar Yarda
Zdravime.do Arequipy se chystame v srpnu nebo září.jak se jmenuje hostel?ze bychom u vas prespali a popovidali.nebo mi poslete prosim na
st******@ce*****.cz
nejake info.díky díky..martin a dominika
Hola amigo Martine, hostel se jmenuje Inca Reisen House, adresa pasaje Saenz Pena A1 /por El Filtro/, Arequipa, jsem 10 minut pesky od hlavniho namesti.
Mam tu bar s pivem a vinem, bazen, pinpongovy stul.
Pokud mas jeste nejakou otazku tak se ozvi. Muzes take mrknout na muj web. http://www.peru.txt.cz
zdar Yarda
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Olinalá: poklad na konci světa
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Nové články
Olinalá: poklad na konci světa
Neznámá Mauritánie
Vánoční trhy od Brém až po Berlín.. a mnohem dál
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru