Ahoj, hledáme spolucestovatele či spolucestovatelku, nebo nejlépe pár, který by chtěl také vyrazit na 3 – 4 týdny do PERU. Jednalo by se o měsíce březen nebo duben či květen – bude záležet na naší domluvě. V plánu máme klasiku, památky, přírodu, turistiku (Lima, Cuzco, Titicaca, Machu Picchu, atd.)… Plán cesty bude také záležet na domluvě, ale samozřejmě předběžně už o něčem uvažujeme. Jsme dva pracující inženýři 🙂 Já (Láďa 30) a přítelkyně (Milča 28). Takže všichni, kdo by měl zájem s námi vyrazit do Peru – ozvěte se… jaro je za dveřmi 🙂
Vaše plány se podobají těm,které jsme měli my a které jsme realizovali v květnu 08.Dovolím si poslat odkaz na naše sepsané zážitky…Třeba najdete něco,co Vám v té daleké a krásné zemi pomůže.Hned bych jela zase 🙂 . Ať Vám vše vyjde! http://sykorovi.blogspot.com/2008_07_01_archive.html
Katko, moc děkuji, jsme vděčni za každou informaci, cestopis, či radu, která nám před cestou jistě přijde vhod 🙂
Ahoj Katko! četla jsem váš deník – díky !!!!!!!!!! Super,moc mi to pomohl v plánování trasy:-))) a celkově…
Čau,
my máme plán a letenky na 2.2.2009 do Buenos Aires – pak jedeme dolu do Patagonie a Ohňový země a pak se budeme přes Chile a Argentinu směrovat na Peru, takže bychom se tam měli někdy v půlce března vyskytovat – ale možná později. Náš plán je zatím dost mizernej (nesnášim plánování) takže nějaký přesný datum nemůžu říct. Každopádně až budete mít letenky napište mi na email ptaborsky*gmail*com a pokud tam někde budeme, můžeme kus Peru objevovat společně.
Čus Petr – jo a budeme dva ja a přítelkyně
My sa tiež chystame do peru april 2009 cca 16 dni, sme zatial dvaja. Marek a Silvia. Ozvite sa : sk****@po**.sk
Tak jsme si zabookovali letenky (Praha – Madrid – Lima) na termín od 25.3. do 13.4.2009. No, bohužel se k nám nikdo nepřidal, takže pokud se ještě někdo rozmyslí, klidně mě kontaktujte, pošlu info (o letenkách, plánu cesty, atd.), event. se můžeme potkat až v Peru.
Ahoj, chystáme se v tomto termín do Peru. Jsme zatím jen dva, já a kamarád. Letenky budeme kupovat během pár dnů (Praha-Madrid-Lima). Trasa zatím není jasná, pracujeme na tom:-) Hrubý plán: Lima – Cuzco – Machu Picchu – titicaca – přesun do Iquitosu (Amazonie) – Lima. Všechno asi nestihneme, uvidíme, jak to půjde. Hlavně chceme klid a pohodu. Jestli se chcete přidat, budeme rádi!!!
A Láďo a Milčo: třeba se někde potkáme, máte představu, kde se budete první dny vašeho pobytu nacházet? Bylo by to fajn setkání:-) My budeme po tom 25/3 buď ještě v Iquitosu a do Limy se dostaneme až 27/3, nëbo už budeme někde na pobřeží blízko Limy. Máte nějaký tip na levné letenky?
Ahoj i já razím do JA v termínu 11.4.-8.5.letenky kupuji každým dnem. Přidá se někdo,případně posuně někdo svůj termín.díky
Ahoj Moniko, par dni pred tebou do Peru prijedu taky i se dvema kamarady, je to pár. Budu je vyzvedavat v San Franciscu takze to beru pres usa. Nicmene, kdyby ti to vyslo a podarilo se ti do Peru dostat, bylo by supr, kdybychom se potkali, pripadne i spolecne cestovali. Jestli mas zájem, tak mi napis mejla a muzem se pobavit o detailech. V podstate bychom radi jeste jednoho cloveka, nebo i klidne dva, takze jestli ma zajem i nekdo jiny, dejte vedet. Budem tam az do konce kvetna.
Tesim se na odpoved, Cenda.
nechci příliš rejt, ale jestli chcete jet na jaře, takto snad už musíte mít letenky, ne ?
Letenky chceme obstarat v lednu…
Jak myslíte, času asi máte dost… teď jsem se koukal na letenky z Prahy na duben. Nedostanete se pod 32 hadrů, 2 přestupy a je to přes USA.
Já koukal na odlet z Mnichova přes Madrid do Limy a cena 21.400,- Kč, jsme z jihu, takže to máme do Mnichova celkem blízko…