Ahoj, III-IV/2009 som v Peru prip. okoli, ak ma niekto podobne plany, budem rada, ak sa ozvete… 🙂
Ahoj,no moc rád bych jel do těchto konců země znovu ale jsme těhotní a tak na nějakou dobu máme dovolenou od cestování.CHci se jen optat- mám 5 tbl lariamu a potom 3x sprej do džungle,pralesa.Je to sprej proti hmyzu a těmto potvorám.Jsou nepoužity a koupeny jsou v Bolívií.Než naše cesta do džungle začala tak začalo celej týden pršet a nikdo nás tam nechtěl odvézt a letadla taky neletěla.Takže nám to zůstalo.Jsou to nejlepší stříkače doporučeny do džungle a pralesů.Exprirace je do roku 2012.Dejte vědět.Tel:724624946,605233408.Zatím se mějte David
Ahoj,
a ty přípravky jsou inversální do všech pralesů (sháním kvůli Malajsii) nebo jsou pouze pro Jižní Ameriku resp. Bolívii a v JV Asii jsou jiné?
dík Karel
Ahoj,na 100%ti to nepotvrdím.Prodal jsem 1x balení klukovi co jede do Zambie.Určitě to uškodit nemůže a vždy je lepší mět u sebe víc věcí než méně a pak na poslední chvíli něco shánět je dost problém.Balení nebo teda v tom rozprašovači je 60ml.Dost těžko jsme sháněli tento druh.Hlavně nám ho poradila jedna holka s klukem co byli v džungli a spreje co měli koupeny z města jim nepomohli a kupovali až v džungli v táboru.Je to určený přesně na tu nejhorší veškerou havěť.Normálně jsou dost drahý ale nám jsou už na nic a tak dáváme simbolickou cenu 200kč za troje balení.Unás něco podobného neseženeš.Každopádně dej vědět.David
Ahoj Evo,já mám v plánu odletet do Peru před velikonocemi cca 11.4. a zůstat tam, resp projet ještě CHile a Bolivii na měsíc. To už tam asi nebudeš, co? Diky Monika
Moni, my budeme robit Machu Picchu + Boliviu od 26/4 do 17/5, ak by si sa chcela pridat. Sme traja.
Eriko, to je skvělé, bych se tedy přidala..
Ahoj Eriko,dej mi prosím na Tebe kontakt at se můžeme domluvit. Diky
Ahojte, ja som v strednej amerike 26/3-26/4 a potom v juznej 26/4-7/6. V juznej to bude Bolivia, Peru, Ecuador.
Eriko, kde budes presne ve stredni Americe? Mam v planu Guatemela a Belize, asi od 27.3 – 8.4. Lenka
Cau Leni, u mna to bude Guatemala & Honduras. Priletim do Guatemala city tiez 27/mar. mozes ma kontaktovat na email.
Eriko, nedari se mi odepsat ti primo na mail, zadavam tedy svuj 🙂 Vzhledem k tomu, ze jsem narychlo dostala neplacene volno na cely duben, premyslim jeste o jine destinaci, kazdopadne pokud zvolim Guatemalu najisto, rada se pripojim. Posouvam datum odletu asi na 31.3.
V květnu 2009 letíme ve čtyřech do Peru. Každý nás varuje, že na místě se nedají koupit lístky pro vstup na Machu Picchu a že je nutné si lístky koupit již nyní přes nějakou agenturu. Jak je to ve skutečnosti?Nechci sponzorovat zbytečně cestovky.
Jak je to se sháněním ubytování v Aquas Caliente? Je nutné zamlouvat předem? Poraďte,pokud jste tam loni byli. Díky.
My letíme do Peru koncem dubna a máme zkištěno,že lístky na MP v pohodě.Dopředu se musí zamlouvat jen Inca trail(cesta z Cuska na MP pěšky)Lístky a vlák na MP by měly být v pohodě.Jak je to s ubytováním nevím přesně,ale mělo by to být také v pohodě.Tak jestli má někdo nějaké jiné informace a napíše,budu též ráda.Měj se Melis
Ahoj,
mám stejné informace, na MP se lístky dopředu kupovat nemusí, ale na Inka trek ano… ceny jsou nehorázné.
Tak to je supr.Hlavně,že jsme to neprišvihli,protože jet do Peru a nevidět MP,by mě teda velmi mrzelo.Co ubytování.My máme zjištěno,že by to mělo být v Aguas Calientes v poho.Nemáte jiné informace?
Hola, v J.Americe (a v Peru) jsem byl pred 2 lety. Lístky na MP se prodávají v Aq. Cal. myslím od 5 do 22h, takže opravdu bez problémů, nečekejte ani fronty. Stálo to 120 nebo 122 solů, zpáteční bus stál 12 USD, ale lze to jít pěšo. Ubytování úplně v pohodě, hotýlků mraky, budete si vybírat, teda pokud tam není nějaká high season (v květnu nebyla). Jen jsem nepochopil proč lístky na vlak do Aq.C. se v Cuzcu kupují na jiném nádraží, než z kterého to pak jede )-: Jinak od Machu nečekejte zázraky, mě se tam nechtělo vůbec, ale když jsem byl v JAm 131 dní, že… Ale zklamán jsem nebyl, protože jsem nic nečekal, podle mě to je hromada šutrů. A tolik obdivované zpracování kamenů inckými kameníky ? No a ? Co na tom, uměli ošmirglovat kámen, když v Evropě už několik staletí stály katedrály.
Inca trail mě ani nenapadlo zkoušet, jen info od jednoho Švýcara, kterého jsem potkal: cena 300 USD na čtyři dny a vyprodáno na 2 měsíce dopředu.
ahoj, na http://www.motorlet.com/ostatni/peru si můžeš přečíst mj. o MP v dubnu 2008 – ubytování bez problémů, cesta tam byla krásná a z druhé strany než vlak a Inca trail, zpět vlakem, ale nejlevnější lístky byly na 1 den vyprodané, tak jsme den čekali… lístky na samotné MP je nutné koupit v Aquas Caliente – nebyl to problém, lidí bylo málo, ale sezóna je od května…
Patrik
omluva – správný odkaz http://www.motorlet.com/Peru/ 🙂
Ahoj Patriku!Ten tvuj cestopis jsem četla.Myslím,že jsme spolu loni i komunikovali.My jsme tuhle cestu planovali už na liňský rok,ale nějak nám to nevyšlo,takže jedeme letos.Ještě jednou díky.Melis
jj, ahoj. no doufám že taky něco napíšeš, až se vrátíte – jedete podobný termín, tak schválně, jestli to bude podobné 🙂 užijte si to. P.
Jo, moc díky.
ahoj, uz mas nejakeho partaka a kde se presne nachazis? Rada bych v dubnu do Peru.
Hola amigos pokud budete mit cestu do Arequipy muzete se u me v hostalu zastavit. Mam take cestovku – trekking, rafting, climbing, kone, kola, jungle – pozorovani zvirad….atd. Zajistuji kompletni tour i casti dale letenky vnitrostatni, listky na vlak na Machu Picchu…atd. Zdar Yarda
ahoj, a jake jsou tve plany? cestujes nebo jen pracujes? a jsi sama nebo s nekym?