Hledám spolucestovatele na cestu do Peru a pak přes Bolívii kolem solných jezer do Chile. Jde o to něco vidět, nafotit a zažít a trošku vypnout a odprostit se od starostí všedních dní. Odlet z Vídně 11.12.2010 do Limy a zpáteční cesta odlet 7.1.2011 ze Santiago De Chile do Vídně. Bližší info na mailu.
Tak jen menší update, právě jsem zaplatil letenku a zpáteční odlet je 8.1.2011 s příletem v neděli 9.1.2011 v 18:45 do Vídně.
Za kolik más letenku?
Letenku mám Vídeň – Madrid – Lima – Santiago De Chile – Madrid – Vídeň a vyšla přesně na 31 914 Kč včetně veškerých poplatků.
Hola Kamile, pokud budes v Arequipe /Peru/ a budes mit zajem zastav se u me v hostelu mam tu i bar a pivo, adresa a telefon :Hostel Inca Reisen, pasaje Saenz Pena A1 /por El Filtro/ Arequipa, Peru, SOURADNICE : 16o23´33.27¨ S 71o31´42.07¨ O , telefon +5154221746,
na webu mam i mapku Arequipy http://www.peru.txt.cz , mail je
in********@li**.com
zdar Yarda
kdo by se u Vas zastavoval kdyz to je u Vas aspon dvojnasobne drazzsi nez jinde…:-(….TOTAL TOURIST RIP-OFF
hola Jirko, u me nocleh stoji $ 10 USD na osobu se snidani. Mam tu cisto, uklizeno a bez blech nebo jinych zviratek,take po kazdem klientovy menim povleceni…Zdar Yarda
Jirko, Kamil u me byl s Lukasem 6 noci a na jejich reakce ne jen na muj hostel muzes videt na http://www.pichler.cz/ . Preji Ti hezky novy rok. Zdar Yarda
Ahoj.Co píšeš se mí líbí, ale jel bych klidne na delší dobu. Třeba bych jel s tebou a pak bych tam možná zůstal dýl to by se vidělo.
ahoj Láďo, odpadla mi parťačka na cesty po Perú, Bolívii, Brazílii. Plánovaný let byl 14.1.2011 do Limy a odlet do Prahy 8.3. z Ria de J. Už se chytám i poslední naděje a sháním parťáka//čku na cestu. Nechci to vzdát, lepší je cestovat ve dvou, ale samotné se mi taky nechce. Přizpůsobila bych odlet, přílet i dobu cetování podle tebe. Já mám neomezený čas, můžu i třeba na půl roku. Prosím tě napiš mi na
Sr****@se****.cz
díky iva
ahoj, vezme mne někdo s sebou na cesty po Perú a
Bolivii? Odlet kdykoli po 15.12. z Mnichova, z Vídně,
z Prahy.(Mnichov je nejoptimálnější, z Florence tam jsi
za 4 hodiny a obě buové místenky stojí jen 1300 Kč, takže tě letenky vyjdou o 8.OOO Kč levněc než při odletu z Prahy, hlavně autobus zastaví rovnou u letiště; Vídeň není tak levná – ale klidně i z Vídně). Zkušenosti s trekem po Mexiku a Střední Americe mám, nic to není, všechno v pohodě. Já bych jela nejradší na 2 – 3 měsíce. Ale pozor, je mi přes 60 let,
takže hledám dobrou partu nebo fajn spolucestující kamarády/ky.
Pokud by se chtěl ke mně někdo připojit, klidně, chci odletět v lednu a je nejvyšší čas se sejít a zamluvit si letenky.
ahoj ivano, nic si z toho nedelej, mne je 59 a mela bych zajem se podivat do chile, pripadne prestehovat. jestli mas zajem, ozvi se na
wi******@ho*****.com
sidonie
Ahoj Sidonie,
mám předběžně zajištěnou letenku na 14.1. Praha-Lima a
zpět variantně, což mohu ještě upravit. Nebyla bych proti tomu podívat se namísto Bolívie a Rio de Janeira (odtud plánovaný odlet do Prahy) namísto toho třeba do Chile, pokud bychom se domluvily a jely spolu? Ozvi se mi prosím tě. Ahoj Ivana
Kdyz se zeptate jakehokoliv cestovatele ktera zeme v Jizni Americe je nejzajimavejsi tak Vam odpovi, ze Bolivie a ja s tim mohu jenom souhlasit. Do Chile bych vubec nejel, ale at se kazdy rozhodne sam 🙂
Bolivie je nejvic… to je jasny..
Ovsem po tom co jsem si vloni dal Carretera Austral v Chile, tak musim rict, ze valdivianskej destnej prales byl velkej zazitek a Chile neni jenom zeme pro regeneracni zazemi…
Ahoj Ivano, jsem uplně nadšená, že jsem tě teď právě objevila. Chci se podívat do Jižní Ameriky, můj sen je Peru, hory a prales, ale ta příroda je všude tak úchvatná, že bych se přizpůsobila. Chtěla bych se k tobě, event. k vám (Sidonie)připojit, snad není už pozdě, plánovala jsem odjezd na jaro, ale nechce se mi s cestovkou a sama si netroufám, přiznám se, že nemám zkušenosti, pouze velikou chuť. A příští rok mi taky bude 60. Ozvi se prosím, co nejdřív, ještě zítra budu na netu, pak až 3.1.
Ahoj Lucie, snad tě ještě stihnu. Odpadla mi spolucestovatelka Tereza. Měly jsme naplánován odlet 14.1. Praha-Lima a nazpět 8.3. Rio-Praha, cena cca 32.OOO obě letenky. Nechce se mi jet samotné, ale nechci to ani vzdát. Všechno by se dalo dohodnout společně a event. pozměnit, když by se ti to zdálo např. dlouhé. Nyní zjišťuji, zda je možný přejezd z Bolívie do Brazílie k pobřeží (5.3. tam začíná karneval). Sidonie se mi vůbec neozvala, takže to Chile padá. Letenky by se musely předběžně zarezervovat a pak zaplatit do 6 dnů. Pojeď Lucko, bude to príma. Já mám zkušenosti s cestováním už po dvakrát. Vždy jsem se seznámila s parťářkami a parťákem na netu a nikdy to nemělo chybu. Prosím ozvi se mi na
Sr****@se****.cz
. Iva
Ahoj, my jsme jeli z Bolívie ze Santa Cruz k hranicím s Brazílií vlakem (autobus jel hroznou oklikou přes Argentinu)a bylo to moc fajn. Pěšky jsme přešli hranice a z Corumby jsme jeli busem přes Campo Grande do Sao Paula(více info na eva-lupen.dobrodruh.net Patagonie-vandr grande.
V jižní Americe doporučuju nevynechat vodopády Iguazú, jsou strašně nádherné a až se do JA vrátím podívám se tam ráda znova.
A jaké je v lednu v Peru počasí? Na pobřeží je asi pěkně, ale co zbytek Peru?
teoreticky by mělo být období dešťů, nepamatuješ loni, jak ty závaly uvěznily turisty na Machu ?
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Olinalá: poklad na konci světa
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Nové články
Olinalá: poklad na konci světa
Neznámá Mauritánie
Vánoční trhy od Brém až po Berlín.. a mnohem dál
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru