Práce/pomoc v zahraničí

Pečovatelka Německo, BONN, 1.500 EUR měsíčně

Petra Greifová

Hledám veselou a spolehlivou ženu jakéhokoli věku, která by chtěla bydlet s mojí 99-letou, velmi vitální, milou a zábavnou tetou v krásné čtvrti na okraji BONNU. K dispozici vlastní byt v poschodí s internetem a TV, nádherná zahrada s výběhem do lesoparku Kottenforst. Teta by potřebovala pomoci s nákupy, vařením, zahradou a osobní hygienou.
Ubytování zdarma plus 1.500 EUR měsíčně. 1x za měsíc volný víkend. Auto a aspoň malá znalost němčiny vítány. Nástup po velikonocích vždy alespoň na 3 měsíce.

Poprosím, volejte na 606 944 956, osobní schůzka v Praze nutná.

Zkušenosti čtenářů

Romana Obršálová

Dobrý den,
hledám pracovní příležitost pečovatelství v zemích EU, mám základy německého a anglického jazyka a hledám práci, kde mohu pomoci se vším co je spojené s pomocí v domaácnosti ale především s volným časem klienta.Nesleduji Tv ale ráda chodím se psem na procházky a nebo pracuji na zahradě od jara do podzimu.
Je mi 49let a mám už dospělé 2děti, bez manžela.
Mé tel.č. je 774 196 007 prosím volat jen seriozní jednáni.
Romana Obršálová

Libuse Sprtkova

Dobry den. Odpovidam na vas inzerat. Mam zkusenosti a hovorim velmi dobre nemecky. Zrovna nemamdobrou zkusenost s agenturou a tak hledam moznosti. Jsem stredniho veku,vypadam dobre-normalne,jsemspolehliva a mohla bych byt k dispozici vzdy dlouhodobeji-minimal 3 mesice. Nemam zrovna ted ridicsky prukaz. Mate li zajem ted nebo pozdeji,taksemi ozvete.
e-mail :

sp************@se****.cz

Petra

Dobrý den,
nabízím znalost němčiny na úrovni B2 a možnost do 2 měsíců odcestovat z čr. V případě zájmu, prosím napište:

su******@gm***.com

Jessika Lucová

Dobrý den hledam praci v bonnu bez jazyka děkuju za odpoved předem Lucová

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: