Ahoj, hledám spolucestovatele na dovolenou v Patagonii. Zajímají mě hlavně národní parky, rád bych viděl chilskou i argentinskou Patagonii, k tomu třeba sever Chile nebo Ohňovou zemi. Ideálně únor 2014, cca 3 týdny, letenky koupit co nejdřív. Ozvěte se.
Ahoj, je to stále ještě aktuální, případně, dalo by se k tobě připojit?
Ahoj, možná bych se taky přidala. Do kolika myslíš, že by to stálo?
Díky za info,
T.
ahoj, ja uz v jizni americe jsem. V chile budu od zacatku ledna tak mesic. Takze pokud by mel nekdo zajem si projit nejaky treky v patagonii treba Torres del Paine – okruh a nebo vylet na morskem kajaku tak napiste. ruda
Ahoj, měl bych zájem, ale potřebuji už někdy lednu (ideálně tak po 20.1). V půlce února bych potřeboval být nazpět. Původně jsem chtěl jet s Kudrnou (vyhovoval mi termín) ale zrušili to. Rád bych se vydal po vlastní ose. Národní parky a nza tučňákama by bylo super.
Ahoj, měl bych zájem, ale potřebuji už někdy lednu (ideálně tak po 20.1). V půlce února bych potřeboval být nazpět. Původně jsem chtěl jet s Kudrnou (vyhovoval mi termín) ale zrušili to. Rád bych se vydal po vlastní ose. Národní parky a nza tučňákama by bylo super.
Ahoj, máte už přesný termín, šel bych do toho. j.
Ahoj, také by mne to zajímalo, jestli už není pozdě. Můžu i únor-březen. Pro mne priorita spíš jih, hory, ledovce, Ohňová zeměa, ale k diskuzi. Jinak 33 let, Praha.
Ahoj, já jsem určitě pro. Odlet mám v půli února na dva měsíce. Ráda bych navštívila NP a viděla ledovce apod. Jen se domluvit. Pokud už je Vás vícero domluvených, dejte prosím vědět.
Jsme dva až tři mám zájem !
Ahoj Dane, jdeš do té Patagonie? Hledáš ještě spolucestovatele? Milan