Ahoj, hledam spolucestovatele na 3 tydny (vcetne zpatecniho letu) o Vanocich 2013.
Nejradeji Patagonia, treking, dobra fyzicka forma, stan/kempy, hostely, mid-range hotely. Alternativa 2. jsou Galapagy, potapeni, crusie, island hopping, morske kayaky – ovsem zajiste drazsi, nez Patagonka. Treti moznosti jsou ostrovy Karibiku (ne valeni se na plazi!) – Dominica, Martinique, St.Lucia, Grenada, nebo potapecsky kurz na Kajmanskych ostovech – cenove asi medium z techto tri. Jde mi o zazitky, jsem ochotna jak obetovat vetsi finance, tak se kvuli nim uskrovnit ve stanu. Nemluvim spanelsky a na cestu bych se pridala z USA, sraz na miste cestovani.
Hele, to nezní špatně. Líbí se mi totiž ten termín. Odlet před Vánocemi – tak 18.12 a návrat 10.1…třeba.
Já byl takhle přes poslední Vánoce v Kolumbii.
Ahoj, ja mam potiz s terminem. Kvuli praci a skole mam velice neflexibilni data odletu/priletu 13.12.2013-2.1.2014 a nic moc s tim neudelam…V pripade Galapag jiz koukam na potapecske neopreny a v pripade Patagonky na novy batoh a ultralehky stan, ovsem, je to prilis predcasne. Sama bych (do Patagonky) nevyrazila, ten Karibik a Galapagy by sli i osamote…
OKI,dá se ti nějak zavolat,nebo se setkat?
zu*******@ya***.com je muj mail.To mi prijde nejlepsi.
Zavolat do US je prilis drahe, setkat ne, do CR se nyni nechystam. Vice se muzem domluvit pres mail (sdeleni SKype nicku apod.