Práce/pomoc v zahraničí

Parťák – Parťačka za prací do zahraničí – leden 2016

Iva

Zdravím příznivci sezónních prací 🙂
Po Novém roce bych se ráda vydala do zahraničí, vydělat penízky na nějaké to cestování 🙂 Preferuji anglicky mluvící země, teď jsem byla ve Francii a moc jsem si nepokecala.. 😀 Ráda bych do Skotska, zkusit štěstí a upíchnout se na 3 měsíce někde v hotelu 🙂 A ve volných chvílích cestovat a vejletovat.. 🙂
Hledám tedy parťáka či parťačku, s alespoň nějakými zkušenostmi s prací v zahraničí a základní angličtinou 🙂 Mě je 27, vyjdu téměř s každým a dokáži žít v pohodě low budget (pro cestování cokoli) stopování a couchsurfing mi není cizí, tak by bylo fajn kdyby ti to též nevadilo.. 😀
Pokud má někdo stejné plány, tak piště na

W.****@se****.cz

Můžem pokecat a zjistit jestli jsme na stejné vlně.. 😀
Díky Iva

Zkušenosti čtenářů

Iva

Parťačku už jsem našla, díky za odezvy 🙂

Iva

Má parťačka mi ze zdravotních důvodů odpadla. tudíž inzerát je zase aktuální.. 🙂

Martin
Iva:

Ahoj, stále někoho hledáš za prací do zahraničí. Já bych zájem a odhodlání měl, sám však jet nechci a proto hledám někoho k sobě.
Je mi 24, výlety, cestování i stopem je taky jedna z mých vln 🙂
angličtina – bohužel jen základy, ale na cestách jsem se již domluvil a přežil 🙂
budu rád když se ozveš a plánovaná cesta by byla (konečně) už co nejdříve!!

Iva
Martin:

Ahooj, tak mi písni na mail

W.****@se****.cz

🙂

Jirka

Ahoj Ivi. Už jsme si pár mejlů vyměnili, a pravda, moc to nedopadlo. Nicméně se obávám, že takhle bude těžké uspět. Stejně jako já už inzeruji docela dlouho, nikoho jsem nenašel, a není to tím, že by nikdo nepsal,nebo že bych byl protiva, ale tím, že nikdo neměl odvahu skutečně vyrazit (dokonce i když jsem nabídnul jen pomoc s najítím ubytování, bankama, CV, inzercí apod, a nasměrováním, ani to nestačilo). Myslím, že to nebudeš mít moc jinak.
Proto píšu – pokud bys opravdu odjížděla, potřebovala pomoct, poradit, rád pomůžu i poradím. Jsem v UK i teď (Nottingham) na kontraktu, ještě se ale na leden vracím domů něco dodělat, pak už budu v UK nejméně do zimy (vydělávat na cesty). Práci ti nikdo (ani nikomu jinému) nikdo nenajde, je třeba tady být, a chodit na pohovory.
Klidně se zase ozvi, anebo ne, jak si budeš přát 😀
Přeji tobě i všem ostatním vše nej do Nového roku
(

ji**************@se****.cz

)

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: