Ahoj,
touto cestou hledám někoho na spolucestování v příštím roce, tak i na volnočasové aktivity, víkendové výlety apod. trošku přiměřeně věku. Je mi 26 let, jsem z Ostravy. Co se cestování týká, většinou se snažím využít různých prodloužených víkendů, nebo si vezmu např. 1 týden volna. V tomto roce jsem cestoval po Evropě a snažil jsem se navštívit, ne příliš turisticky atraktivní destinace jako např. Ukrajina, Srbsko apod., ale jsem otevřen jakýmkoli jiným zemím. Většinou jsem cestoval letadlem/vlakem/autobusem a to. Nejbližší naplánovanou cestu mám od 29/1 2017 do 5/2/2017 do Makedonie, Skopje.
Touto cestou hledám i někoho na trávení volného času nejlépe z Moravskoslezského kraje, ale můžeme vymyslet i něco vzdálenějšího.V případě zájmu se ozvěte na
mi************@gm***.com
a můžeme dohodnout detaily.
Zdravím
Ondřej
Nabídka je stále platná 🙂
Ahoj,
někdo na týdenní cestu do Skopje, Makedonie? Hledám spolucestovatele/ku. Letím tam z Bratislavy v termínu od 29/1 – 5/2 2017. Chci vidět město, ale určitě taky nějakou přírodu a národní parky v okolí, případně trochu víc z Makedonie, záleží jak se to bude stíhat. Je mi 26 let. Můj email:
mi************@gm***.com
Ondřej